(Helium) Ballonnen Middelharnis

Ballonnen nodig in Middelharnis?

Ja, wij bezorgen ballonnen in: Middelharnis, 3241-3241, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

Globos is een landelijk werkend ballonnen decoratie bedrijf welke samenwerkt met professionele ballonnen decorateurs die 24 uur per dag, 7 dagen per week ballonnen en ballondecoraties bezorgt door heel Nederland en zo ook in de regio Middelharnis. Dit concept maakt het mogelijk dat u nooit te veel bezorgkosten betaalt voor uw ballondecoraties en heliumballonnen.

Offerte aanvragen

 

 

Ballonnen Configurator

Eerst een voorbeeld zien alvorens u bestelt? Van de meest populaire ballondecoraties hebben we voor u een configurator gemaakt zodat u wat kunt spelen met kleuren en topballonnen. Zo heeft u een beetje een idee van wat u kunt verwachten als de bezorger bij u voor de deur staat in Middelharnis.

Tip! Bent u klaar met ontwerpen, dan kunt u de afbeelding eenvoudig kopieren en plakken in een email aan ons of opslaan voor eigen gebruik.

 

Foto's projecten Middelharnis

Hieronder een overzicht van foto's van ballonnen en ballondecoraties die wij hebben verzorgd in Middelharnis. Staan hieronder geen foto's, dan zijn wij waarschijnlijk nog niet in Middelharnis geweest met onze ballonnen maar dat neemt niet weg dat wij gewoon kunnen bezorgen in Middelharnis. Neemt u gerust vrijblijven contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Ballonboog 6m Lidl Middelharnis
Ballonboog 5m t Vingerling Middelharnis
Ballonpilaar Breed Rond Curious Middelharnis

 

Heeft u een opening in Middelharnis?

Heeft u ballonnen nodig voor de opening van uw winkel, showroom, kantoorpand o.i.d. in Middelharnis? Dan wilt u daarbij wellicht ook een lint laten doorknippen door een VIP om de opening officieel te maken.

Wij drukken 100mm brede openingslinten met uw logo of tekst binnen 1 werkdag voor 10 euro per meter incl. BTW en bedrukking in 1 kleur. Tegen een meerprijs van 5 euro per opdruk is het ook mogelijk om uw logo in meerdere kleuren of fullcolor te bedrukken. De linten worden per post aan u verstuurd.

Interesse? Laat het ons weten bij uw offerteaanvraag (kunt u gewoon aanvinken) en we doen u een totaalaanbieding van ballonnen en lint.

 

Middelharnis, 3241-3241, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland

 

Ballonnen oplaten in Middelharnis?

Vergunning Heliumballonnen oplaten in Middelharnis

Informeer bij de gemeente waar Middelharnis onder valt of zoek met Google naar 'vergunning ballonnen middelharnis' om te bepalen of een vergunning nodig is. In de meeste gevallen is geen vergunning nodig wanneer u minder dan 1000 heliumballonnen oplaat in Middelharnis. Woont u in de buurt van een vliegveld, dan geldt er wel vaak een meldplicht.

Let op! Wij ontmoedigen het oplaten van grote aantallen heliumballonnen in Middelharnis. Hoewel onze latex ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn, is het zo dat alles wat de lucht in gaat, ook uiteindelijk ergens in de natuur weer naar beneden komt. Daarbij is het oplaten van grote hoeveelheden heliumballonnen in steeds meer gemeenten verboden. Denk hieraan bij het bestellen van heliumballonnen DIE U OP WILT LATEN. Of laat ons anders helpen met een alternatief waarbij ballonnen na een event weer netjes opgeruimd kunnen worden.

 

Wij bezorgen ook in de volgende plaatsen rondom de regio Middelharnis

 

Offerte aanvragen