(Helium) Ballonnen Papendrecht

Ballonnen nodig in Papendrecht?

Ja, wij bezorgen ballonnen in: Papendrecht, 3351-3356, Papendrecht, Zuid-Holland

Globos is een landelijk werkend ballonnen decoratie bedrijf welke samenwerkt met professionele ballonnen decorateurs die 24 uur per dag, 7 dagen per week ballonnen en ballondecoraties bezorgt door heel Nederland en zo ook in de regio Papendrecht. Dit concept maakt het mogelijk dat u nooit te veel bezorgkosten betaalt voor uw ballondecoraties en heliumballonnen.

Offerte aanvragen

 

 

Ballonnen Configurator

Eerst een voorbeeld zien alvorens u bestelt? Van de meest populaire ballondecoraties hebben we voor u een configurator gemaakt zodat u wat kunt spelen met kleuren en topballonnen. Zo heeft u een beetje een idee van wat u kunt verwachten als de bezorger bij u voor de deur staat in Papendrecht.

Tip! Bent u klaar met ontwerpen, dan kunt u de afbeelding eenvoudig kopieren en plakken in een email aan ons of opslaan voor eigen gebruik.

 

Foto's projecten Papendrecht

Hieronder een overzicht van foto's van ballonnen en ballondecoraties die wij hebben verzorgd in Papendrecht. Staan hieronder geen foto's, dan zijn wij waarschijnlijk nog niet in Papendrecht geweest met onze ballonnen maar dat neemt niet weg dat wij gewoon kunnen bezorgen in Papendrecht. Neemt u gerust vrijblijven contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Ballonpilaar Breed Rond Opening Cigo Papendrecht
Heliumballonnen 50 Fokker Papendrecht
Cloudbuster Rond Ladiesnight Nelson Papendrecht

 

Heeft u een opening in Papendrecht?

Heeft u ballonnen nodig voor de opening van uw winkel, showroom, kantoorpand o.i.d. in Papendrecht? Dan wilt u daarbij wellicht ook een lint laten doorknippen door een VIP om de opening officieel te maken.

Wij drukken 100mm brede openingslinten met uw logo of tekst binnen 1 werkdag voor 10 euro per meter incl. BTW en bedrukking in 1 kleur. Tegen een meerprijs van 5 euro per opdruk is het ook mogelijk om uw logo in meerdere kleuren of fullcolor te bedrukken. De linten worden per post aan u verstuurd.

Interesse? Laat het ons weten bij uw offerteaanvraag (kunt u gewoon aanvinken) en we doen u een totaalaanbieding van ballonnen en lint.

 

Papendrecht, 3351-3356, Papendrecht, Zuid-Holland

 

Ballonnen oplaten in Papendrecht?

Vergunning Heliumballonnen oplaten in Papendrecht

Informeer bij de gemeente waar Papendrecht onder valt of zoek met Google naar 'vergunning ballonnen papendrecht' om te bepalen of een vergunning nodig is. In de meeste gevallen is geen vergunning nodig wanneer u minder dan 1000 heliumballonnen oplaat in Papendrecht. Woont u in de buurt van een vliegveld, dan geldt er wel vaak een meldplicht.

Let op! Wij ontmoedigen het oplaten van grote aantallen heliumballonnen in Papendrecht. Hoewel onze latex ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn, is het zo dat alles wat de lucht in gaat, ook uiteindelijk ergens in de natuur weer naar beneden komt. Daarbij is het oplaten van grote hoeveelheden heliumballonnen in steeds meer gemeenten verboden. Denk hieraan bij het bestellen van heliumballonnen DIE U OP WILT LATEN. Of laat ons anders helpen met een alternatief waarbij ballonnen na een event weer netjes opgeruimd kunnen worden.

 

Wij bezorgen ook in de volgende plaatsen rondom de regio Papendrecht

 

Offerte aanvragen