Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

LED Lampjes

ichtgevende LED ballon lampjes maakt u van uw eigen ballonnen of lampion een lichtgevende decoratie. Geweldig voor een verjaardagsfeest maar natuurlijk ook als decoratie op een bruiloft, tuinfeest, beurs, evenement of met oud en nieuw.

Je kunt LED ballonnen ophangen tijdens het feest. Alle lampen uit, en alleen de LED ballonnen die licht geven. Dat is echt spectaculair! Hang de ballonnen op aan verschillende slingers door heel de feestlocatie heen. Zo creƫer je een spannende, gezellige en intieme sfeer.

Of laat helium gevulde LED ballonnen zweven tijdens het feest. De ballonnen worden voorzien van lintjes & gewichtjes zodat deze verspreidt neergezet kunnen worden. De ballonnen met ledlampjes erin blijven dan zweven en zorgen voor een waanzinnig effect.

Of laat ballonnen met LED lampjes drijven op het water. Is er bij de feestlocatie buiten een terras aan het water? De ballonnen blijven drijven, dus zijn perfecte en bijzondere decoratie voor op het water. Alle gasten zullen verwonderd staan kijken.

Naar alle ballon-led-lampjes

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment ballon-led-lampjes. Klik hier voor het totaal assortiment ballon-led-lampjes.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar ballon-led-lampjes? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?