Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment ballon-tape. Klik hier voor het totaal assortiment ballon-tape.

Ballonnenboog - Zinaps ballon boog Garland Kit - 2 rollen van 5 meter ballon tape strips, 2 rollen ballon kleverige stippen, 20 bloemvormige ballonclips, 2 ballon bindende hulpmiddelen - (WK 02124)

(0)
Over dit artikel • Inhoud: De ballondecoratiestrip set wordt geleverd met 2x ballontape strips (5 m elk met 100 gaten), 2x bindgereedschap, 2x rollen plakkerige stippen (100 stuks) en 20x praktische houderclips. Vervul al uw behoeften. • Let op: De gaten op de strip zijn veel gemakkelijker uit t...
Lees meer...
e ponsen in de verbeterde versie. Dit bespaart u veel tijd. De sticky dots werken niet als je ze aanraakt met je gereedschap of vingers, maar alleen als je het object direct op de sticky dots drukt. • Gebruiksvriendelijk: de ballonbinder helpt om ballonnen gemakkelijk, sneller en zonder vingerpijn te binden. Steek ballonnen in de gaten van de strip of steek ze in de groeven van de clips. Het zal er niet uit vallen met een rij gaten. Gewoon de zelfklevende film afpellen en op het doel plakken. Deze plakstippen zijn perfect voor het maken van vliegende ballonnen op schone plafonds/muren. Zeer plakkerig en goede hechting, ook met voorzichtige behandeling te verwijderen. • Schitterende look: de ballondecoratiestripset kan worden gebruikt om verschillende maten latexballonnen te combineren om verschillende soorten ballonbogen en slingers te maken. • Multifunctioneel: perfect voor feesten, bruiloften, verjaardagen, babyborrels, diploma-uitreikingen, Kerstmis, jubilea en speciale vieringen. Neem de tijd om feestjes thuis of waar je maar wilt te versieren en organiseer een onvergetelijk feest. Product beschrijving Maat Naam:26 Stück Ballon slinger strip kit. Supereenvoudig voor doe-het-zelfdecoratie om een goede indruk te maken met moderne bogen en slingers. Geschikt voor alle gelegenheden: Perfect voor huwelijksfeesten, luaus, verlovingen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, babyborrels, nieuwe baanfeesten en festivals. Makkelijk om mee te werken. Diverse versieringen. Schik in elke vorm om een ballonslinger, drijvende boog, DIY ballonboog of gors te maken. Vereist minimale inspanning om te demonteren en op een kleine plaats op te slaan voor toekomstig gebruik. Eenvoudig zelf te maken met het juiste gereedschap: De ballontape wordt gebruikt met latexballonnen in verschillende maten om verschillende soorten ballonbogen en slingers te maken. De ballonbinder kan snel een knoop in de ballon maken en je kunt afscheid nemen van vingerpijn. Ballonkleverige stippen maken het gemakkelijk om de openingen tussen ballonnen te vullen met kleinere ballonnen. Bloemclips: maak geweldige ballonnen om je feestjes te versieren. - Verpakkingsinhoud: 2 x ballonstrips (elk 5 m). 2 x ballondotlijm (110 stuks). 2 x ballonbinders (blauw). 20x bloemclips (wit). Grootte: Tapestroken: 5 m lang (2 rollen, totaal 10 m). Kleverige stippen: Diameter ca. 1,3 cm, 5 m lang, 2 rollen. Diameter bloemklem: ca. 7,7 cm, 20 stuks. Bindgereedschap: 5,5 x 6,5 x 4,5 cm.
31.44
1 - 2 weken

verkoop door Zinaps deluxe

meer info


ballon-tape Ballonnen

ballon-tape ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De ballon-tape folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van ballon-tape daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van ballon-tape op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van ballon-tape staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

ballon-tape kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?