Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment glitter-pennen. Klik hier voor het totaal assortiment glitter-pennen.

Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar glitter-pennen? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

glitter-pennen Ballonnen

glitter-pennen ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De glitter-pennen folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van glitter-pennen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van glitter-pennen op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van glitter-pennen staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

glitter-pennen kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?