Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

HI-FLOAT

Hi-FLOAT is een gepatenteerde vloeibare soort gel welke opdroogt in met helium gevulde latex ballonnen, om zo een coating te vormen aan de binnenkant van de ballon om de helium langer in de ballon vast te houden. Een enkele dosering in de ballon kan ervoor zorgen dat een ballon wel tot 25 keer langer kan blijven zweven.

HI-FLOAT is veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar en wordt gebruikt door zowel professionele ballondecorateurs als doe-het-zelvers. Het beste van alles is dat HI-FLOAT handig en gebruiksvriendelijk is. U kunt uw ballonnen zelfs een dag voor het feest opblazen, zodat u zich kunt concentreren op andere voorbereidingen. Geen last-minute decoraties meer!

Spuit een druppel (de exacte dosering verschilt per ballon en staat aangegeven op de fles) HI-FLOAT in een ballon en masseer de ballon zodat de gel aan de binnenkant van de ballon verspreid wordt. Vul daarna de ballon met helium en knoop hem dicht. De ballon zal enkele dagen kunnen blijven zweven. HI-FLOAT is volledig transparant dus ook in een transparante ballon is HI-FLOAT prima te gebruiken.

Let op! HI-FLOAT is geen helium of heliumtank. Het is een behandeling waardoor latex heliumballonnen langer kunnen blijven zweven.

Naar alle hi-float

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment hi-float. Klik hier voor het totaal assortiment hi-float.


Qualatex

Helium Gel Ultra Hi-Float - 710 ml

(0)
Met de professionele Ultra Hi-Float Helium Gel blijven ballonnen tot wel 25x langer zweven. Dit professionele product zorgt voor een coating aan de binnenkant van de ballon, zodat de helium minder snel vervliegt. Door deze coating blijven de ballonnen nog 1 tot 2 weken zweven. Enkele druppels Hi-Flo...
Lees meer...
at is al voldoende.Handig om alvast de ballonnen voor te bereiden voordat je naar de feestlocatie gaat!Deze fles Hi-Float heeft een inhoud van 710ml / 24oz. De fles is exclusief pompje.28 cm (11 inch): 560 ballonnen 35,5 cm (14 inch): 280 ballonnen 40,5 cm (16 inch): 200 ballonnenInstructies:Druppel een paar druppels Ultra Hi-Float in de ballon. Masseer en wrijf de ballon aan aantal keren tussen je handen heen en weer. Nu kan de ballon met Helium gevuld worden. Zie ook het filmpje hieronder.
27.99
Uiterlijk 6 juli in huis

verkoop door Invited.Events

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?