Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment markeerstiften. Klik hier voor het totaal assortiment markeerstiften.

Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar markeerstiften? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

markeerstiften Ballonnen

markeerstiften ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De markeerstiften folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van markeerstiften daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van markeerstiften op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van markeerstiften staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

markeerstiften kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?