Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

 

 • Cadeauballon

 • Merk: Qualatex
 • Korte omschrijving:
  Wij kunnen in onze vestiging in Spijkenisse een cadeau verpakken in een grote 18 inch (45cm) ballon. Denk aan sieraden, vouchers, kaartjes, contant geld en alles wat past door een gat van 13cm. De ballon wordt versierd met kleinere 5-inch ballonnen en feestelijke linten. We behandelen de buitenkant van de ballon met zogenaamde balloonshine om oxidatie (dof worden) te voorkomen.
 • Levertijd: Klaar terwijl je wacht!
 • vanaf
  € 15.00
 • Klaar terwijl je wacht. Maak nu een afhaal afspraak.

  Bestel hem nu!

  ook los (leeg) te bestellen

 

Wat kost een cadeauballon?

Een cadeauballon met daarin 10 kleine 5 inch ballonnen en 4 kleine ballonnen bovenop om de knoop gedraaid kost 15 euro. Het is ook mogelijk om bovenop nog een extra ballon te plaatsen. Een cadeauballon met nog een extra ballon bovenop kost 20 euro. Genoemde prijzen zijn incl. BTW en op basis van afhalen in Spijkenisse.

P.S. Op sommige foto's ziet u ook een bedrukt lint met persoonlijke tekst. De meerprijs daarvan bedraagt 5 euro.

Hoe cadeau in ballon bestellen?

Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer u langs wilt komen om de ballon op te halen en wat het thema en de kleuren van de ballon moet hebben. Op de afgesproken datum en tijd komt u met het cadeau of geld naar Spijkenisse en wij maken voor u de cadeauballon terwijl u wacht. U betaalt de ballon bij afhalen (u kunt hier niet pinnen).

Uit welke cadeauballonnen kiezen?

U kunt kiezen uit een ruim assortiment cadeauballonnen met verschillende thema's als geboorte, huwelijk, jubileum, verjaardag, liefde e.d. daarbij kunnen de kleine 5 inch ballonnen in alle kleuren van de regenboog.

Hoe groot kan cadeau in ballon zijn?

Het cadeau wat u meeneemt moet door een rond gat met een diameter van 13cm passen. De ballon zelf is 45cm hoog en we moeten de ballon nog dicht kunnen knopen dus graag het cadeau niet hoger dan 35-40cm. Bij twijfel kunt u ons altijd even vragen of uw cadeau in de ballon past.

Kan er confetti in de cadeauballon?

Ja, dat kan maar wij verkopen zelf geen confetti. U zou wel zelf confetti of papiersnippers mee kunnen nemen wat wij dan voor u in de ballon erbij doen. Wij doen in ieder geval 10 kleine 5 inch ballonnen in de cadeauballon als opvulling.

Cadeauballon per post versturen?

Dat is niet handig. In theorie zou dat wel kunnen maar dan zou u eerst uw kado naar ons op moeten sturen wat wij moeten verpakken en dan zouden wij de gevulde ballon per post moeten versturen. Ter eerste hebben wij daarvoor geen geschikte dozen en de kans bestaat dat de ballon kan klappen tijdens transport. De kadoballon kunt u daarom alleen afhalen in Spijkenisse.

Hoe lang duurt het maken van een cadeauballon?

Als we van te voren van u doorkrijgen welke cadeauballon u wilt en welke kleuren ballonnetjes er in moeten, dan kunnen we dit alvast voorbereiden en hoeft u slechts 5 minuten te wachten totdat we uw cadeau in de ballon verpakt hebben. Als u pas hier ter plaatse wilt beslissen qua ballon en kleuren, dan zal het 5 minuten langer duren. De cadeauballon is in ieder geval klaar terwijl u wacht!

Hoe lang kun je een cadeauballon bewaren?

Een cadeauballon is gevuld met lucht en kan daarom wel een aantal dagen goed blijven. Houd de ballon wel uit de zon en warmte want daar kunnen ballonnen slecht tegen en daar worden ze dof van. We behandelen de cadeauballon wel met balloonshine zodat deze langer mooi blijft. Het is dus zeker mogelijk om de ballon al enkele dagen van te voren af te komen halen.

Kan ik de stuffer ballonnen ook los (leeg) bestellen?

Ja hoor, dat kan zeker. De ballonnen zijn leeg te koop voor 1.95 euro per stuk. Om te bestellen stuurt u even een Whatsapp berichtje naar 085 - 1300 445

Kan ik ook zelf een cadeauballon maken?

In principe heeft u voor het maken van een cadeauballon een professionele zogenaamde stuffermachine nodig van 1000 euro. Maar het is zeker mogelijk om zelf een cadeau in een ballon te stoppen. In ons blog vind je een leuk artikel met tekst en uitleg en een video over hoe je zelf een kado in een ballon kunt stoppen. Hier vindt u ons Blog artikel over Zelf een Kadoballon maken zonder dure stuffer machine.

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?