Ballonnen Eigen-ontwerp

Globos is een echt familiebedrijf welke diverse kwaliteit online webshops beheert en exploiteert in een aantal specifieke branches, gespecialiseerd in Ballonnen, Feestartikelen en het bedrukken van Linten voor o.a. Eigen-ontwerp. Door overzichtelijke, duidelijke, gebruiksvriendelijke applicaties, onderscheiden wij ons van de rest. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed.

Hieronder een overzicht van diensten en producten met het thema Eigen-ontwerp welke u via ons kunt bestellen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen of vraag een offerte aan.


 

 

Ballonnenboeket

Wilt u iemand een hart onder de riem steken of feliciteren, dan is een ballonnenboeket een uitstekende keuze. Wij bezorgen deze trossen van 5 tot 7 folie- en latex heliumballonnen bij uw vriend, familie of collega thuis of op het werk. Voor ieder thema en iedere gelegenheid stellen we een uniek ballonnenboeket samen, zo kunnen we het boeket dus ook voorzien van eigen-ontwerp ballonnen. Voor meer informatie kijkt u op onze blog over het bezorgen van ballonboeketten.

 

 

Kadoballonnen

Wilt u een bijzonder en origineel eigen-ontwerp cadeau geven? Laat ons uw cadeau dan inpakken in een speciale eigen-ontwerp cadeauballon. U kunt met uw cadeau langskomen in Spijkenisse en wij maken de cadeauballon klaar terwijl u wacht. Let op! Het cadeau moet door een gat passen met een diameter van 13cm.

 

 

Groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel waar u als winkelier of vereniging grote aantallen eigen-ontwerp ballonnen tegen groothandelsprijzen kunt inkopen? Kijkt u dan in onze ballonnen groothandel.

 

 

Ballonpost

Als u één of meerdere eigen-ontwerp ballonnen in een doos per post aan iemand wilt laten versturen, dan kunt u daarvoor terecht bij Greetz. Met de kwaliteit van hun ballonnen zit het wel goed. Hun ballonnen worden allemaal bezorgd met 10 dagen zweefgarantie, de ontvanger kan dus extra lang van de eigen-ontwerp ballon(nen) genieten. Ze bezorgen de ballonnen 7 dagen per week en als je voor 22.00 uur bestelt, zal Greetz morgen al de ballon(nen) bezorgen in de vrolijkste verpakking van Nederland. De ballonnen zweven de ontvanger tegemoet!