Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice

 

8x stuks Ballonnen versiering 50 jaar Abraham thema feestartikelen 50 geworden

8x stuks Gekleurde ballonnen versiering 50 jaar Abraham thema. Deze gekleurde ballonnen hebben een opdruk met 50 Abraham. Formaat: 30 cm. Leeftijd feestartikelen en versieringen....

Bestellen op Bol.com

Folie ballon cijfer 50 jaar – 80 cm hoog – Goud - met gratis rietje – Feestversiering – Verjaardag – Abraham Sarah - Bruiloft

Twee goudkleurige folie ballonnen in de vorm van het cijfer 50 om zelf op te blazen. De folieballonnen zijn zelf te vullen met zowel lucht (door middel van een handpompje of het gratis meegeleverde opblaasrietje) of als je ze wilt laten zweven, met helium. Erg leuk voor een verjaardag, bruiloft, jub...
Lees meer...
ileum of fotoshoots. De ballonnen zijn dé eyecatcher van je feest! Prachtige gouden folieballonnen van topkwaliteit Eenvoudig op te blazen met lucht met behulp van het gratis meegeleverde opblaasrietje Ook te vullen met helium Voor binnenshuis en buitenshuis Afmetingen: 80 cm hoog Is iemand in je omgeving binnenkort jarig, of heb je iets anders te vieren, bijvoorbeeld een stel dat 50 jaar getrouwd is? Gebruik dan deze leuke cijferballonnen! Eenvoudig te bevestigen De goudkleurige ballonnen hebben diverse ophanghaakjes aan bovenzijde en onderzijde. Zo kun je de ballonnen eenvoudig bevestigen op de plek die je maar wilt. Als je de ballon vult met lucht, hang je hem bijvoorbeeld gemakkelijk voor het raam of aan het plafond. Wil je de ballon toch liever vullen met helium? Je kan hem dan ook buiten laten zweven door de bevestigingshaakjes aan de onderzijde van de ballon. Inhoud:2 gouden Folie ballonnen, Cijfer 50.

Bestellen op Bol.com

Folie Cijfer Ballon Goud 50 jaar Abraham Versiering, 70cm | Geschikt voor Helium

✔ Best Seller! Grote Gouden 50 jaar cijferballon voor Abraham (70cm)! ➤ Geschikt voor een Abraham, Jubileum, Verjaardag, Deze set van ballonnen zijn van goede kwaliteit en kunnen worden opgeblazen met lucht of met helium. • Afmeting Gouden cijfers 70cm (opgeblazen) • Afmeting Abraham 45x55cm...
Lees meer...
• Kleur ballon: Zilver, Blauw • Materiaal ballonen: Folie en latex • Aantal ballonnen in verpakking: 8 (Helium NIET meegeleverd) • Vorm van de ballon: Cijfer 50, Abraham hoofd • Opblaasrietje meegeleverd ➤ Met Ballonnen maak je van iedere verjaardag, jubileum, eindexamenfeest, geslaagd feestje, vrijgezellenfeest, bruiloft, themafeest of elk ander moment een mooi themafeest! Verras je gasten met deze feestelijke helium folie ballonnenset. Je hebt meerdere dagen plezier van de ballonnen set.

Bestellen op Bol.com

Folie ballon cijfer 50 jaar – 80 cm hoog – Rose goud - met gratis rietje – Feestversiering – Verjaardag – Abraham Sarah - Bruiloft

Twee rosegoudkleurige folie ballonnen in de vorm van het cijfer 50 om zelf op te blazen. De folieballonnen zijn zelf te vullen met zowel lucht (door middel van een pompje of het gratis meegeleverde opblaasrietje) of als je ze wilt laten zweven, met helium. Erg leuk voor een verjaardag, bruiloft, jub...
Lees meer...
ileum of fotoshoots. De ballonnen zijn dé eyecatcher van je feest! Prachtige rosé gouden folieballonnen van topkwaliteit Eenvoudig op te blazen met lucht met behulp van het gratis meegeleverde opblaasrietje Ook te vullen met helium Voor binnenshuis en buitenshuis Afmetingen: 80 cm hoog Is iemand in je omgeving binnenkort jarig, of heb je iets anders te vieren, bijvoorbeeld een stel dat 50 jaar getrouwd is? Gebruik dan deze leuke cijferballonnen! Eenvoudig te bevestigen De rosegoud kleurige ballonnen hebben diverse ophanghaakjes aan bovenzijde en onderzijde. Zo kun je de ballonnen eenvoudig bevestigen op de plek die je maar wilt. Als je de ballon vult met lucht, hang je hem bijvoorbeeld gemakkelijk voor het raam of aan het plafond. Wil je de ballon toch liever vullen met helium? Je kan hem dan ook buiten laten zweven door de bevestigingshaakjes aan de onderzijde van de ballon. Inhoud:2 rosé goud kleurige Folie ballonnen, Cijfer 50.

Bestellen op Bol.com

Abraham Ballonnen

Abraham ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Abraham folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van Abraham daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van Abraham op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van Abraham staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Abraham ballonnen kopen

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Abraham ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Abraham ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Abraham grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Abraham ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Abraham ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Abraham ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Abraham ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Abraham ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen