Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice

 

Abraham thema party ballonnen 50 jaar 20 stuks - Feestartikelen en versieringen

Abraham thema party ballonnen 50 jaar 20 stuks - Feestartikelen en versieringen  16x stuks Ballonnen versiering 50 jaar Abraham  40x Ballonnen versiering 50 jaar Abraham thema feestartikelen 50 geworden  24x stuks Ballonnen versiering 50 jaar Abraham  Abraham thema party ballonnen 50 jaar 10 stuks - Feestartikelen en versieringen  Ballonnen abraham 50  32x Ballonnen versiering 50 jaar Abraham thema feestartikelen 50 geworden  12x Gouden ballonnen thema 50 - Feestartikelen Abraham/Sarah  Abraham thema party ballonnen 50 jaar 30 stuks - Feestartikelen en versieringen  Paper Dreams folieballon Abraham 50 jaar rond 46 cm zwart  Ballonnen Abraham 50  8x stuks Ballonnen versiering 50 jaar Abraham  Abraham ballonnen 50 jaar 10 stuks  8x stuks Ballonnen versiering 50 jaar Abraham thema feestartikelen 50 geworden 

Abraham Ballonnen

Abraham ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Abraham folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van Abraham daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van Abraham op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van Abraham staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Abraham ballonnen kopen

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Abraham ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Abraham ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Abraham grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Abraham ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Abraham ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Abraham ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Abraham ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Abraham ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen