Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Bedankt Ballonnen

Bedankt ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Bedankt folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Bedankt latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Bedankt opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle BEDANKT ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment bedankt ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment bedankt ballonnen.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar bedankt? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?