Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Carnaval Ballonnen

Carnaval ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Carnaval folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Carnaval latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Carnaval opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle CARNAVAL ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment carnaval ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment carnaval ballonnen.


Balloonia

Ballonnen rood geel groen carnaval kleuren - Limburg 50 stuks.

(0)
Rood Geel en Groene Ballonnen voor Carnaval Limburg 50 stuks 50 stuks rood geel en groene ballonnen van hoge kwaliteit 25cm groot. Ze worden gebruikt voor ieder Carnavalsfeest in Limburg. Maat 10 Hoogste kwaliteit goed voor extra lang plezier. Ook geschikt voor Helium....
14.95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

verkoop door J-Martens.nl Feestwinkel

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?