Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Ek-voetbal Ballonnen

Ek-voetbal ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Ek-voetbal folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Ek-voetbal latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Ek-voetbal opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle EK-VOETBAL ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment ek-voetbal ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment ek-voetbal ballonnen.


Folat

50 Oranje ballonnen van 35 cm - Ballon oranje - EK accessoires - Oranje versiering - EK 2021 - EK voetbal

(0)
50 grote Oranje ballonnen van ca. 35 cm groot en 26 cm doorsnede. Geschikt om met pomp op te blazen en geschikt voor helium. Ballon oranje, de perfecte EK accessoires en Oranje versiering voor het EK 2021, maar natuurlijk ook geschikt als Koningsdag accessoires. Bestel meerdere voor hoge volumekorti...
Lees meer...
ng.
6.39
Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

verkoop door Dailyathome NL

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?