Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment moederdag. Klik hier voor het totaal assortiment moederdag.

productsbyLee

HARTJES-CONFETTI-VALENTIJN/MOEDERDAG-MINI-5INCH-BALLON

(0)
DIT ZIJN DE PERFECTE BALLONNEN OM JE PARTNER TE VERRASSEN . EN MOEDERDAG KOMT AL WEER BIJNA OM DE HOEK , HAAL SNEL JE BALLONNEN IN HUIS OM JE GELIEFDE TE VERRASSEN! De ballonnen zijn makkelijk op te blazen met zowel lucht als helium. Aan de onderkant zit een opening, hierdoor kan door middel van een...
Lees meer...
rietje of een heliumtank de ballonnen opgeblazen worden. Let op!! Het rietje wordt er niet bijgeleverd De ballon niet te hard opblazen !
5.99
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

verkoop door productsbyLee

meer info


moederdag Ballonnen

moederdag ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De moederdag folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van moederdag daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van moederdag op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van moederdag staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel moederdag ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je moederdag ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde moederdag ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een moederdag grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde moederdag ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex moederdag ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je moederdag ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je moederdag ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig moederdag ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?