Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Moederdag Ballonnen

Moederdag ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Moederdag folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Moederdag latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Moederdag opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle MOEDERDAG ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment moederdag ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment moederdag ballonnen.


Qualatex

Folieballon To A Wonderful mum, 46 cm, Verjaardag, Moederdag

(0)
Hele mooie folie ballon in de vorm van een hartje Met de tekst "To a wonderful mum" Afmeting 46 cm groot Deze ballon kan met lucht en met helium gevuld worden. Let wel de ballon word leeg geleverd....
10.95
Uiterlijk 30 mei in huis

verkoop door Feestwaren.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?