Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment opening. Klik hier voor het totaal assortiment opening.

Olielamp lont met houder Ø ca. 4cm - Let op: grote opening NIET voor wijn en bierflessen - 10 stuks

(0)
Olielamp lont met metalen houder voor flessen tot 38mm 10 stuks Let op ! niet geschikt voor wijn en bierflessen. Losse olielamp lont met metalen houder om van mooie flessen of karaffen een olielamp te maken. Past onder diverse sorten flessen. Geschikt voor flessen met een maximale opening van 25 tot...
Lees meer...
38mm. Lengte lont ca 22 cm, dikte lont 0.5cm.. Prijs per 10 stuks excl. fles en voorbeeld materialen. TIPS:: *Laat olielampen nooit zonder toezicht branden. Zorg dat de olielamp stevig staat en buiten bereik staat van ontvlambare materialen zoals gordijnen. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Instructies: *Lont instellen (ca. 1 a 2 mm). *Olielamp/fles voor het eerste gebruik vullen zodat de fles goed vol is, liefst tot bovenaan vullen (temninste 75 procent) en even wachten tot de lont is doordrenkt. Dit duurt doorgaans een kwartiertje. *Belangrijk! Giet ook een kleine hoeveelheid olie bovenop het topje van de lont voor een snellere opame. *Na het aansteken de lont zo nodig bijstellen tot de lamp roetvrij brandt en niet flakkert (bij roeten en/of flakkeren het uitstekende lontgedeelte verkleinen). *De ervaring leert dat gekleurde olie vaak slechter brandt, dus gebruik bij voorkeur transparante blanke lampolie -Voor grote flessen kan het handig zijn de fles eerst half te vullen met zand (schelpenzand of anders). Nu is er minder olie nodig om de fles te vullen.Tevens staat de fles gelijk goed stevig.
25.50
Uiterlijk 5 augustus in huis

verkoop door Allerleileuks cadeau pakketten

meer info


opening Ballonnen

opening ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De opening folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van opening daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van opening op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van opening staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

opening ballonnen kopen

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je opening ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde opening ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een opening grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde opening ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex opening ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je opening ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je opening ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig opening ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?