Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Oud-en-nieuw Ballonnen

Oud-en-nieuw ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Oud-en-nieuw folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Oud-en-nieuw latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Oud-en-nieuw opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle OUD-EN-NIEUW ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment oud-en-nieuw ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment oud-en-nieuw ballonnen.


Qualatex

Ballonnen Zwart Goud - 30 stuks - Verjaardag Versiering - Oud en Nieuw

(0)
Let op: dit ballonnenmerk wordt gebruikt door de professionals Met deze prachtige zwarte, gouden en zilveren ballonnen wordt jouw feest super chique! Door te kiezen voor eerste klas kwaliteit ballonnen kan jou feestje echt beginnen. De kleuren combinatie van zwart, goud en zilver is een klassieke co...
Lees meer...
mbinatie met een mooi resultaat voor het oud en nieuw feest. De ballonnen hebben 2 maten, 11 en 16 inch waardoor je mooie organische vormen kan maken als je ze bij elkaar hangt. Verpakkingsinhoud In deze verpakking zitten 24 high quality latex ballonnen van het met Qualatex. Je krijgt 6 zwarte en zilveren van 16 inch, 6 gouden ballonnen van 11 inch en 6 ballonnen met de tekst Happy New Year van 11 inch. De ballonnen worden zonder lucht of helium erin geleverd, maar je kan de ballonnen zelf opblazen met zowel lucht en helium. Als je ze met helium vult, zullen de ballonnen circa 5 tot 7 uur lang vrolijk in de lucht blijven zweven.
13.50
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

verkoop door Bananago.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?