Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Sinterklaas Ballonnen

Verwelkom Sinterklaas en Piet met deze vrolijke ballonnen. De ballonnen hebben een print van Sint, Piet en Americo maar je kunt met Sinterklaas ook onbedrukte gele en rode ballonnen gebruiken.

Sinterklaas ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Sinterklaas folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Sinterklaas latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Sinterklaas opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle SINTERKLAAS ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment sinterklaas ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment sinterklaas ballonnen.


FG

Sinterklaas Ballonnen - Sint en Piet - Sinterklaas - Ballonnen - Decoratie - Versiering

(0)
Vrolijke Welkom Sint & Piet ballonnen voor het Sinterklaasfeest. Specificaties Kleur: multicolor Materiaal: rubberlatex afmetingen: ΓΈ 30 cm/12 inch 6 stuks...
4.90
Uiterlijk 19 juli in huis

verkoop door Feestwaren.nl

meer info


Folat Party Products

Folat - Ballonnen Sinterklaas en Piet 8 stuks

(0)
Leuke ballonnen voor de aankomst van Sinterklaas. 8 stuks in de verpakking. De ballonnen kunt u opblazen met lucht....
5.42
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

verkoop door Q2Party

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?