Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Sweet-16 Ballonnen

Sweet-16 ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Sweet-16 folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Sweet-16 latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Sweet-16 opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle SWEET-16 ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment sweet-16 ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment sweet-16 ballonnen.


Anagram

folieballon - sweet 16

(0)
Hartvormige folieballon met de tekst sweet 16! De ballon is op te blazen door een rietje (niet meegeleverd). De folieballon is tevens geschikt voor helium....
6.95
Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

verkoop door Feestland XL

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?