Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Vaderdag Ballonnen

Vaderdag ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Vaderdag folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Vaderdag latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Vaderdag opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle VADERDAG ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment vaderdag ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment vaderdag ballonnen.


Geen merknaam

Rode I Love you folie ballon/Trouwen/Moederdag/Vaderdag/

(0)
Rode hartvormige I Love You Folie ballonnen 45 cm. Geschikt voor helium. leuk voor diverse gelegenheden zoals Valentijn, Huwelijk, Moederdag...
4.00
Uiterlijk 31 januari in huis

verkoop door Angelique's Webshop

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?