Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Vaderdag Ballonnen

Vaderdag ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Vaderdag folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Vaderdag latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Vaderdag opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle VADERDAG ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment vaderdag ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment vaderdag ballonnen.


Cattex Balloons

Vaderdag ballonnen 'Papa #1', 6 stuks, assorti kleuren, latex, 30 cm

(0)
Zet papa extra in het zonnetje op Vaderdag en laat hem weten dat hij de aller-, allerliefste vader is. Met deze mooie Vaderdag ballonnen zal hij zeker blij verrast zijn! De ballonnen zijn vrolijk gekleurd en hebben aan beide zijde de tekst: Papa #1 en sterren en ballonnetjes. Natuurlijk mag je jouw ...
Lees meer...
vader ook op elke andere dag laten weten dat nummer 1 is. Geschikt voor helium. Let op: hang je de ballonnen aan het tuutje op (bij luchtvulling), dan staat de tekst ondersteboven. Dit kun je oplossen door de ballonnen met latex ballonplakkers tegen bijvoorbeeld het plafond te plakken. Of de ballonnen op een ballonnenstokje te zetten. Afmeting: 30 cm Kleur: multicolor (o.a. rood, groen, blauw, geel, paars, roze, oranje). Let op: de geleverde kleuren kunnen afwijken van de afbeelding! Tekst is aan beide zijden van ballon bedrukt Zweeftijd gevuld met helium: circa 10 tot 12 uur -afhankelijk van (weers)omstandigheden- Merk: Cattex Made in: Italiƫ Verpakt per 6 stuks Latexballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Maar evengoed horen ballonnen niet in de natuur thuis. Elke ballon die je oplaat, komt ook weer naar beneden. Laat daarom geen ballonnen op in de vrije natuur en ruim resten meteen op.
4.98
Uiterlijk 20 juli in huis

verkoop door BuDor webshops

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?