Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Vrijgezellenfeest Ballonnen

Vrijgezellenfeest ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Vrijgezellenfeest folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De Vrijgezellenfeest latex ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de Vrijgezellenfeest opdruk op de ballon staat. Als je de knoop van de ballon naar beneden gericht houdt en de afbeelding staat rechtop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle VRIJGEZELLENFEEST ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment vrijgezellenfeest ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment vrijgezellenfeest ballonnen.


Merkloos

10 Zwarte Penis ballonnen - Vrijgezellenfeest vrouw - Bachelorette party - Feest versiering

(0)
10 gekke Penis Ballonnen om een vrijgezellenfeest mee te vieren! Maak een vrijgezellenfeest compleet met deze vrolijke penis ballonnen. De penis heeft een goudkleurige vorm op een zwarte ballon waardoor deze zeer goed opvalt. Vier hun laatste nacht als vrijgezel en versier je vrijgezellenfeest locat...
Lees meer...
ie met onze voordelige ballonnen! Opgeblazen bereiken deze ballonnen een formaat van ongeveer 27 centimeter. Deze blauwe feest ballonnen zijn geschikt voor helium of lucht. De aangegeven ballonmaat van 27 centimeter in doorsnee is horizontaal gemeten. De vorm van de ballon komt het beste tot zijn recht als je de ballon opblaast tot ca. 23-25 cm.
10.95
Uiterlijk 2 februari in huis

verkoop door KEER

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?