Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

De Gender Reveal Ballon

Tijdens een Gender Reveal Party oftewel een Geslacht Onthulling Party wordt aan het bezoek het geslacht van de baby bekend gemaakt en dat gaat vaak op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door het laten klappen van grote ballon (de Gender Reveal Ballon). Komen er roze ballonnetjes uit, dan wordt het een meisje en komen er blauwe ballonnetjes uit, dan wordt het een jongen. We kunnen de ballonnen vullen met helium zodat de grote ballon als een cloudbuster aan een ballongewicht, boven de grond blijft zweven. Of we vullen de ballonnen met lucht zodat u de grote ballon kunt ophangen aan het plafond.

Afhalen in Spijkenisse, klaar terwijl je wacht!

Zodra je de echo hebt gehad kom je bij ons langs in Spijkenisse (maak wel even een afspraak) met een gesloten of reeds geopende envelop als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen. We maken de ballon dan klaar terwijl je wacht. Dus als je meteen vanaf het echo bureau met een gesloten envelop naar Spijkenisse komt, dan geef je de envelop af en wacht je even 10 minuten in de auto. Wij maken ondertussen de envelop met de echo open, kijken wat het geslacht van het kindje is, plakken de envelop weer dicht en vullen de gender reveal ballon met roze of blauwe heliumballonnen.

maak Afhaal afspraak

Prijslijst

We hebben 3 soorten Gender Reveal Ballonnen in ons assortiment

 • Helium (onbedrukt)
 • Zweeft vanzelf boven gewicht
 • Zwart zonder opdruk
 • 30 kleine heliumballonnen in de ballon
 • Max 4 dagen houdbaar
 • € 30,-

  o.b.v. afhalen Spijkenisse
 • Afhaalafspraak maken
 • Helium (bedrukt)
 • Zweeft vanzelf boven gewicht
 • Zwart met standaard opdruk(1)
 • 30 kleine heliumballonnen in de ballon
 • Max 4 dagen houdbaar
 • € 35,-

  o.b.v. afhalen Spijkenisse
 • Afhaalafspraak maken
 • Lucht (onbedrukt)
 • vasthouden of ophangen
 • Zwart zonder opdruk
 • 30 kleine luchtballonnen in de ballon
 • Max 7 dagen houdbaar
 • € 15,-

  o.b.v. afhalen Spijkenisse
 • Afhaalafspraak maken

Gender Reveal Ballon zonder Helium

Update 9 mei 2022: Helaas wordt helium weer schaars, moeilijk te krijgen en daarom erg duur. Dat is de reden waarom wij een aantal Gender Reveal Ballondecoraties hebben gemaakt waar geen helium voor nodig is. Deze Gender Reveal Ballondecoraties kunnen we dus blijven maken voor jullie. Ze kunnen bezorgd worden in Regio Rotterdam of afgehaald worden in Spijkenisse. Houdbaarbaarheid is wel een aantal dagen.

Gender Reveal Ballonpilaar

Gender Reveal Ballonpilaar

€ 65.00

De grote Gender Reveal ballon wordt op een ballonpilaar geplaatst. Deze ballonpilaar met Gender Reveal Ballon bovenop is maarliefst 240cm hoog. Bij het lekprikken van de ballon knallen 30 kleine roze en of blauwe ballonnetjes naar buiten.

Afspraak maken

Gender Reveal Tafeldecoratie

Gender Reveal Tafeldecoratie

€ 20.00

Deze Gender Reveal Ballon zet je zo op tafel op de grond. In de grote Gender Reveal Ballonnen zitten 30 kleine ballonnetjes (roze en / of blauw) die bij het poppen naar buiten knallen.

Afspraak maken

No Mess Pop Inside Gender Reveal Ballon

€ 30.00

Dit is de populaire No Mess Pop Inside Gender Reveal Ballon die viraal gaan op Instagram en Tiktok. Bij het poppen van deze Gender Reveal Ballon blijft de buitenste ballon heel waardoor alle confetti, glitters en poeder binnen in de ballon blijven. Na het poppen kan de de ballon nog wel een paar uur blijven staan voor een gave fotoshoot. Op de buitenste ballon kun je met een markeerstift een persoonlijke tekst schrijven.

Afspraak maken

 

 

 

Gender Reveal Ballon

Hoe lang blijft de Gender Reveal Ballon zweven?

De ballon is maar liefst 90cm groot! En daarom gaat er veel helium in en duurt het wel 3-5 dagen voordat de helium uitgewerkt is en de ballon niet meer zweeft. De gender reveal ballon kun je dus best 1, 2 of zelfs 3 dagen voor de gender reveal party komen halen.

De kleine roze of blauwe heliumballonnen in de grote zwarte gender reveal ballon zweven maar een paar uur. Dat betekent dat als je de ballon binnen een paar uur al laat klappen, dat de kleine ballonnen nog naar boven zullen zweven. Laat je de ballon later klappen, dan vallen de kleine ballonnetjes na het poppen op de grond. Echter het effect is er niet minder leuk om :-)

PS. We bieden ook de goedkopere gender reveal ballon aan met lucht maar deze zweeft dus niet en zal je zelf moeten ophangen. Deze ballon kun je ook prima enkele dagen van te voren al afhalen. De kleine roze of blauwe ballonnetjes in deze ballon vallen sowieso na het poppen op de grond.

 

Kan er ook confetti in de Gender Reveal Ballon?

In de grote gender reveal ballon zitten 30 kleine ballonnetjes die er uit knallen wanneer je de ballon prikt. We doen er liever geen conffeti in. De ballon kan tijdens het vullen makkelijk klappen en dan ligt alles hier onder de confetti en dat hebben we liever niet. Echter de gender reveal ballonnen met de opdruk 'Hij of Zij prik mij' hebben er wel confetti in en geen kleine ballonnetjes.

 

Uit welke Gender Reveal Ballonnen kan ik kiezen?

We bieden verschillende gender reveal ballonnen, met of zonder opdruk (zolang de voorraad strekt). We krijgen vaak de vraag of we ook andere kleuren gender reveal ballonnen kunnen leveren. Dat is geen enkel probleem, we hebben immers alle kleuren van de regenboog maar zwart is de enige kleur ballon waar je niet doorheen kunt kijken.

Let op! De onderstaande gender reveal ballonnen met die confetti eronder, heeft confetti en geen kleine heliumballonnen er in. Deze ballonnen zijn ook wat kleiner dan de rest (60cm i.p.v. 90cm.).

Gender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal Ballon

 

Bezorgen jullie ook Gender Reveal Ballonnen?

Natuurlijk! The sky is the limit! Maar u moet begrijpen dat we niet voor 1 ballon kunnen rijden omdat dat simpelweg niet rendabel is. Als u echt niet kunt afhalen of u wil meer ballonnen meebestellen, dan kunnen we in enkele gevallen een uitzondering maken maar dan komen er wel bezorgkosten bij van 0.50 euro per km vanaf Spijkenisse (viceversa).

 

Past de Gender Reveal Ballon in de auto?

Ja, wij hebben eigenlijk nog nooit eerder meegemaakt dat de ballon niet in de auto past. Hij past altijd wel op de achterbank of in de achterbak met de bank neergeklapt. Of anders in het ergste geval past hij altijd wel op de bijrijdersstoel. Zorg uiteraard wel dat de auto enigszins is opgeruimd van scherpe dingen en kom niet met 4 personen de ballon afhalen ;-) De ballon lijkt erg kwetsbaar maar kan best wel wat hebben.

 

Hoe wordt de Gender Reveal Ballon verpakt?

De ballon wordt niet verpakt maar krijg je gewoon los mee. Aan de ballon zit een lint waaraan je hem vast kunt houden zodat hij niet de lucht in gaat. Als je met de metro komt kunnen we de ballon eventueel nog in een zak doen zodat de ballon wat makkelijker te dragen is.

 

Wil je het geslacht zelf ook nog niet weten?

Geef dan de ongeopende envelop met daarin het geslacht van jullie baby bij ons af in Spijkenisse en kom 10 - 15 minuten later de ballon ophalen. In de tussentijd vullen wij de grote (ondoorzichtige) ballon met roze of blauwe ballonnetjes. Zo ervaren jullie dezelfde verassing als de rest van het bezoek.

Tip!

Vraag het echobureau om na de echo het geslacht van jullie kindje aan ons te mailen of door te bellen. Onderweg hier naar toe maken wij alvast de gender reveal ballon. Geen wachttijd dus.

 

Gender Reveal Ballon

Hoe kan je nog meer baby geslacht onthullen?

We kunnen eventueel een grote doos (door jullie zelf te versieren en mee te nemen) voor jullie vullen met heliumballonnen. Op het moment dat de doos geopend wordt, zweven de roze en/of blauwe ballonnen naar boven. De heliumballonnen blijven ca. 14 tot 16 uur zweven maar kunnen tegen een meerprijs van 1 euro per ballon behandeld worden zodat ze wel een paar dagen kunnen zweven.

In een grote doos als op de foto waarin ooit een wasmachine, vaawasmachine of droger heeft gezeten, passen ongeveer 7 heliumballonnen van 30cm a 1.50 euro per stuk. Een goedkoper alternatief dan de gender reveal ballon dus en net zo leuk.

Gratis Ballonnen!

Ga je dit Gender Reveal idee uitproberen? Kom je ballonnen gratis bij ons halen in ruil voor een leuke foto of video van de geslacht onthulling.

 

Gender Reveal Ballon

Gender reveal idee├źn zelf maken?

Versier een grote doos (bijvoobeeld van een wasmachine, vaatwasser of droger) en vul deze met roze of blauwe ballonnen en doe er wat confetti bij en streamers. Plak de doos dicht met een stuk plakband en knoop aan het einde van het plakband een stuk touw. Hang de doos op zijn kop aan het plafond of aan een boom en op het moment supreme trek je met het touw de plakband van de doos en alle roze of blauwe inhoud valt naar beneden.

Gratis Ballonnen!

Ga je dit Gender Reveal idee uitproberen? Kom je ballonnen gratis bij ons halen in ruil voor een leuke foto of video van de geslacht onthulling.

 

maak Afhaal afspraak

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?