Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment Appelgroene ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Appelgroene ballonnen.

Appelgroene ballonnen 13cm - 20 stuks

(0)
Deze mooie ballonnen in de kleur appelgroen zijn perfect voor een verjaardag of feestje. De ballonnen zijn per 20 stuks verpakt en elke ballon heeft een doorsnede van 13cm. Je kunt deze ballonnen opblazen met lucht of helium....
8.44
Uiterlijk 5 augustus in huis

verkoop door Feestwinkel Fiesta

meer info


Appelgroene ballonnen - 100 stuks

(0)
100 groen gekleurde ballonnen. Elke ballon heeft een omtrek van 30 cm en is van hoge kwaliteit. Te gebruiken voor elk groot feest. Wilt u liever een andere kleur? Bekijk dan onze overige kleuren en modellen. De ballonnen worden netjes verpakt en snel afgeleverd....
16.95
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

verkoop door Medical Express

meer info


Appelgroene Ballonnen

Let op bij het kiezen van kleuren ballonnen! Als de ballonnen buiten komen te hangen, houd dan rekening met het weer. Als het zonning is en warm, kies dan bij voorkeur voor lichtere kleuren ballonnen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen het zonlicht en de warmte, terwijl donkere kleuren de warme en het zonlicht juist absorberen. Donkere kleuren ballonnen zullen daarom sneller dof van kleur worden en ook sneller kunnen klappen of leeglopen.

Groene ballonnen worden vaak gebruikt bij de volgende thema's en gelegenheden.

  • Jungle Thema (verschillende kleuren groen).
  • Dino's en andere dieren.
  • Carnaval (samen met rode en gele ballonnen).
  • Italie (samen met rode en witte ballonnen).
  • st. Patricks Day (een Iers feest)
  • Regae Thema (samen met gele en rode ballonnen).
  • Zelf gebruiken we veel groene en witte ballonnen voor de stad Rotterdam.

 

Appelgroene ballonnen kopen

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Appelgroene ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Appelgroene ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Appelgroene ballonnen grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Appelgroene ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Appelgroene ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Appelgroene ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Appelgroene ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Appelgroene ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?