Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment Assorti ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Assorti ballonnen.

Amscan Assorti Ballonnen Met Pomp Latex 11-delig

(0)
Amscan assorti ballonnen met pomp Een feest is niet compleet zonder ballonnen. Of het nu gaat om een bruiloft, familiefeest of verjaardag, met deze kleurrijke ballonnen maak je er echt een feestje van. Met de handige pomp heb je jouw ballonnen supersnel opgeblazen. Hang ze op en het feest kan beginn...
Lees meer...
en! Specificaties: Kleur: mulitcolor Geslacht: unisex Materiaal: latex Afmeting ballonnen: verschillende afmetingen Leeftijd: vanaf 4 jaar Inhoud: 10 Ballonnen 1 Ballonnenpomp
9.59
Uiterlijk 5 augustus in huis

verkoop door XLwinkel

meer info


Assorti ballonnen Ballonnen

Assorti ballonnen ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Assorti ballonnen folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van Assorti ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van Assorti ballonnen op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van Assorti ballonnen staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Assorti ballonnen kopen

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Assorti ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Assorti ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Assorti ballonnen grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Assorti ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Assorti ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Assorti ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Assorti ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Assorti ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?