Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment Babyblauwe ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Babyblauwe ballonnen.

Globos Payaso

Zakje met 15 babyblauwe ballonnen - 30cm doorsnee (12 inch) - Biologisch afbreekbaar

(0)
Maak het feest compleet met deze babyblauwe ballonnen! Perfect voor gelegenheden als: verjaardagen, party's, feesten, babyshowers, bruiloften enz. en zijn een prachtige toevoeging aan jouw feest! Vul de ballonnen met lucht of met helium. Helium gevuld blijven ze circa 10 tot 12 uur zweven, afhankeli...
Lees meer...
jk van de temperatuur. Deze ballonnen zijn gemaakt van 100% latex en zijn biologisch afbreekbaar! Materiaal: Latex Kleur: babyblauw Afmeting opgeblazen ballon: circa 30 cm (12 inch) Inhoud: 15 ballonnen
5.99
Uiterlijk 27 oktober in huis

verkoop door PartyPret.nl

meer info


Babyblauwe Ballonnen

Is babyblauw je lievelingskleur of vind je babyblauwe ballonnen gewoon mooi? Of zit de kleur babyblauw in het thema van je feest? Bestel dan je babyblauwe ballonnen bij Bol.com. Je hebt de ballonnen binnen een dag in huis en als de kleur babyblauw niet helemaal is wat je ervan verwacht, kun je ze altijd gratis retourneren.

Via onderstaande knop vind je effen babyblauwe ballonnen maar ook babyblauwe ballonnen met een opdruk of andere kleuren ballonnen met een babyblauwe opdruk of met babyblauwe accenten er in vewerkt. Ook laat Bol.com je zakken ballonnen zien met daarin een mix van kleuren ballonnen waaronder babyblauw.

Let op bij het kiezen van kleuren ballonnen! Als de ballonnen buiten komen te hangen, houd dan rekening met het weer. Als het zonning is en warm, kies dan bij voorkeur voor lichtere kleuren ballonnen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen het zonlicht en de warmte, terwijl donkere kleuren de warme en het zonlicht juist absorberen. Donkere kleuren ballonnen zullen daarom sneller dof van kleur worden en ook sneller kunnen klappen of leeglopen. Hier vind je alle kleuren ballonnen.

 

Bestel babyblauwe ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Babyblauwe ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Babyblauwe ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Babyblauwe ballonnen grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Babyblauwe ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Babyblauwe ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Babyblauwe ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Babyblauwe ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Babyblauwe ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?