Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Bordeauxrode Ballonnen

Is bordeauxrood je lievelingskleur of vind je bordeauxrode ballonnen gewoon mooi? Of zit de kleur bordeauxrood in het thema van je feest? Bestel dan je bordeauxrode ballonnen bij Bol.com. Je hebt de ballonnen binnen een dag in huis en als de kleur bordeauxrood niet helemaal is wat je ervan verwacht, kun je ze altijd gratis retourneren.

Via onderstaande knop vind je effen bordeauxrode ballonnen maar ook bordeauxrode ballonnen met een opdruk of andere kleuren ballonnen met een bordeauxrode opdruk of met bordeauxrode accenten er in vewerkt. Ook laat Bol.com je zakken ballonnen zien met daarin een mix van kleuren ballonnen waaronder bordeauxrood.

Let op bij het kiezen van kleuren ballonnen! Als de ballonnen buiten komen te hangen, houd dan rekening met het weer. Als het zonning is en warm, kies dan bij voorkeur voor lichtere kleuren ballonnen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen het zonlicht en de warmte, terwijl donkere kleuren de warme en het zonlicht juist absorberen. Donkere kleuren ballonnen zullen daarom sneller dof van kleur worden en ook sneller kunnen klappen of leeglopen. Hier vind je alle kleuren ballonnen.

 

Naar alle BORDEAUXRODE ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment Bordeauxrode ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Bordeauxrode ballonnen.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar bordeauxrood? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?