Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Paarse Ballonnen

Is paars je lievelingskleur of vind je paarse ballonnen gewoon mooi? Of zit de kleur paars in het thema van je feest? Bestel dan je paarse ballonnen bij Bol.com. Je hebt de ballonnen binnen een dag in huis en als de kleur paars niet helemaal is wat je ervan verwacht, kun je ze altijd gratis retourneren.

Via onderstaande knop vind je effen paarse ballonnen maar ook paarse ballonnen met een opdruk of andere kleuren ballonnen met een paarse opdruk of met paarse accenten er in vewerkt. Ook laat Bol.com je zakken ballonnen zien met daarin een mix van kleuren ballonnen waaronder paars.

Let op bij het kiezen van kleuren ballonnen! Als de ballonnen buiten komen te hangen, houd dan rekening met het weer. Als het zonning is en warm, kies dan bij voorkeur voor lichtere kleuren ballonnen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen het zonlicht en de warmte, terwijl donkere kleuren de warme en het zonlicht juist absorberen. Donkere kleuren ballonnen zullen daarom sneller dof van kleur worden en ook sneller kunnen klappen of leeglopen. Hier vind je alle kleuren ballonnen.

 

Naar alle PAARSE ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment Paarse ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Paarse ballonnen.


folatex

Ballonnen Metallic Paars 30 cm 25 stuks

(0)
Ballonnen Metallic Paars 30 cm 25 stuks De paarse metallic ballonnen zijn per 25 stuks verpakt. Ballonnen met een metallic afwerking geven een extra luxe uitstraling aan uw decoratie. Folatex ballonnen zijn 100% latex en dus 100% biologisch afbreekbaar. Folatex ballonnen zijn uitermate geschikt om b...
Lees meer...
allondecoratie mee te maken. Folatex ballonnen zijn ook geschikt om te vullen met helium.
7.97
Uiterlijk 5 oktober in huis

verkoop door Feestwarenhuis.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?