Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment Saphire Blauwe ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Saphire Blauwe ballonnen.

Folat

Ballonnen Set 'Mirror Saphire' - 12 stuks

(0)
Ballonnen Set 'Mirror Saphire' - 12 stuks Deze 'Mirror Saphire' ballonnen zijn geschikt voor heel veel gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, kinderfeestjes of thema feestjes. De ballonnen hebben een 'mirror' effect en zijn goed te combineren. In de verpakking zitten 12 ballonnen in de kl...
Lees meer...
euren zilver, goud en blauw. De ballonnen zijn 12 inch oftewel 30 centimeter. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex. Op zoek naar bijpassende producten bij deze ballonnen set? Kijk onderaan deze pagina daar hebben we er alvast wat op een rijtje gezet voor je!
7.99
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

verkoop door Yuanda.nl

meer info


Saphire Blauwe Ballonnen

Is saphire je lievelingskleur of vind je saphire blauwe ballonnen gewoon mooi? Of zit de kleur saphire in het thema van je feest? Bestel dan je saphire blauwe ballonnen bij Bol.com. Je hebt de ballonnen binnen een dag in huis en als de kleur saphire niet helemaal is wat je ervan verwacht, kun je ze altijd gratis retourneren.

Via onderstaande knop vind je effen saphire blauwe ballonnen maar ook saphire blauwe ballonnen met een opdruk of andere kleuren ballonnen met een saphire blauwe opdruk of met saphire blauwe accenten er in vewerkt. Ook laat Bol.com je zakken ballonnen zien met daarin een mix van kleuren ballonnen waaronder saphire.

Let op bij het kiezen van kleuren ballonnen! Als de ballonnen buiten komen te hangen, houd dan rekening met het weer. Als het zonning is en warm, kies dan bij voorkeur voor lichtere kleuren ballonnen. Lichte kleuren ballonnen weerkaatsen het zonlicht en de warmte, terwijl donkere kleuren de warme en het zonlicht juist absorberen. Donkere kleuren ballonnen zullen daarom sneller dof van kleur worden en ook sneller kunnen klappen of leeglopen. Hier vind je alle kleuren ballonnen.

 

Bestel saphire blauwe ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Saphire Blauwe ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Saphire Blauwe ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Saphire Blauwe ballonnen grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Saphire Blauwe ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Saphire Blauwe ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Saphire Blauwe ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Saphire Blauwe ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Saphire Blauwe ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?