Gratis verzending vanaf 20 euro    Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend    Gratis retourneren    Gegarandeerd de hoogste kwaliteit   
Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment Transparante ballonnen. Klik hier voor het totaal assortiment Transparante ballonnen.

Transparante ballonnen 50 stuks | Ballonnen transparant voor lucht en helium

(1)
Mooie transparante ballonnen om zelf het feest mee aan te kleden. Ben je op zoek naar hoogwaardige transparante ballonnen, dan zijn deze ballonnen zeker iets voor jou. Wij leveren al jarenlang deze kwaliteit ballonnen aan onze klanten en al onze klanten zijn erg tevreden. Welke kwaliteit mag je verw...
Lees meer...
achten? Wij leveren een hoge kwaliteit latex ballonnen. Vooral de flexibiliteit van de latex is erg belangrijk. Mocht deze niet in orde zijn dan zullen ballonnen tijdens het opblazen snel knappen of niet mooi rond zijn. Dit is ook direct ons 2e belangrijke punt. Onze transparante ballonnen 50 stuks zijn erg mooi van vorm. Wanneer gebruik je witte ballonnen? Er zijn natuurlijk veel momenten waarbij jij transparante ballonnen kunt gebruiken. Zo is een white party, communie of een trouwerij een van de vele momenten waarbij jij deze mooie witte ballonnen kunt gebruiken. Verder zit deze kleur natuurlijk ook in onze 3 kleuren van Nederland. Alle feestdagen die met Nederland te maken hebben, daar kun jij deze witte ballonnen bij gebruiken. Specificaties van de transparante ballonnen 50 stuks: - Latex ballonnen - Te vullen met lucht en helium - Goed verpakt - Lopen niet snel leeg, dus lang plezier - +-30 cm doorsnede Wij bieden een breed assortiment met verschillende kleuren en groottes aan van deze ballonnen. Naast de mooie witte kleur hebben wij ook alle andere kleuren uit de regenboog als ballon. Het leukste met ballonnen is om zelf creaties te maken waarmee jij het feestvarken kunt verrassen. Ben jij ook overtuigd van deze mooie transparante ballonnen bestel er dan snel een paar zodat je morgen al kunt beginnen met het versieren van je huis of feestzaal. Mocht je vragen hebben over de transparante ballonnen, dan horen wij dat graag. Wij gaan direct met je vraag aan de slag.
7.95
Uiterlijk 2 augustus in huis

verkoop door e-Carnavalskleding.nl

meer info


Transparante ballonnen 25 stuks | Ballonnen transparant voor lucht en helium

(1)
Mooie transparante ballonnen om zelf het feest mee aan te kleden. Ben je op zoek naar hoogwaardige transparante ballonnen, dan zijn deze ballonnen zeker iets voor jou. Wij leveren al jarenlang deze kwaliteit ballonnen aan onze klanten en al onze klanten zijn erg tevreden. Welke kwaliteit mag je verw...
Lees meer...
achten? Wij leveren een hoge kwaliteit latex ballonnen. Vooral de flexibiliteit van de latex is erg belangrijk. Mocht deze niet in orde zijn dan zullen ballonnen tijdens het opblazen snel knappen of niet mooi rond zijn. Dit is ook direct ons 2e belangrijke punt. Onze transparante ballonnen 25 stuks zijn erg mooi van vorm. Wanneer gebruik je witte ballonnen? Er zijn natuurlijk veel momenten waarbij jij transparante ballonnen kunt gebruiken. Zo is een white party, communie of een trouwerij een van de vele momenten waarbij jij deze mooie witte ballonnen kunt gebruiken. Verder zit deze kleur natuurlijk ook in onze 3 kleuren van Nederland. Alle feestdagen die met Nederland te maken hebben, daar kun jij deze witte ballonnen bij gebruiken. Specificaties van de transparante ballonnen 25 stuks: - Latex ballonnen - Te vullen met lucht en helium - Goed verpakt - Lopen niet snel leeg, dus lang plezier - +-30 cm doorsnede Wij bieden een breed assortiment met verschillende kleuren en groottes aan van deze ballonnen. Naast de mooie witte kleur hebben wij ook alle andere kleuren uit de regenboog als ballon. Het leukste met ballonnen is om zelf creaties te maken waarmee jij het feestvarken kunt verrassen. Ben jij ook overtuigd van deze mooie transparante ballonnen bestel er dan snel een paar zodat je morgen al kunt beginnen met het versieren van je huis of feestzaal. Mocht je vragen hebben over de transparante ballonnen, dan horen wij dat graag. Wij gaan direct met je vraag aan de slag.
5.95
Uiterlijk 2 augustus in huis

verkoop door e-Carnavalskleding.nl

meer info


Crystal Clear gekleurde transparante ballonnen, assorti, 6 stuks, 30 cm

(0)
Deze crystal Clear ballonnen zijn semi-doorzichtig: je ziet subtiel de kleur maar verder zijn ze doorzichtig. Een zachte, zomerse uitstraling en een hele mooie aanvulling op bijvoorbeeld je bruiloft of themafeest. Je ontvangt een setje met 6 zachte kleuren: blauw, paars, geel, oranje, groen en koraa...
Lees meer...
l(roze). Materiaal: latex Afmeting opgeblazen ballon: circa 30 cm Wij raden aan de ballonnen op te blazen met een ballonnenpompje. Ook geschikt voor helium, ze blijven circa 8 tot 10 uur zweven, afhankelijk van de (weers)omstandigheden.
4.80
Uiterlijk 5 augustus in huis

verkoop door BuDor webshops

meer info


Transparante ballonnen 10 stuks | Ballonnen transparant voor lucht en helium

(1)
Mooie transparante ballonnen om zelf het feest mee aan te kleden. Ben je op zoek naar hoogwaardige transparante ballonnen, dan zijn deze ballonnen zeker iets voor jou. Wij leveren al jarenlang deze kwaliteit ballonnen aan onze klanten en al onze klanten zijn erg tevreden. Welke kwaliteit mag je verw...
Lees meer...
achten? Wij leveren een hoge kwaliteit latex ballonnen. Vooral de flexibiliteit van de latex is erg belangrijk. Mocht deze niet in orde zijn dan zullen ballonnen tijdens het opblazen snel knappen of niet mooi rond zijn. Dit is ook direct ons 2e belangrijke punt. Onze transparante ballonnen 10 stuks zijn erg mooi van vorm. Wanneer gebruik je witte ballonnen? Er zijn natuurlijk veel momenten waarbij jij transparante ballonnen kunt gebruiken. Zo is een white party, communie of een trouwerij een van de vele momenten waarbij jij deze mooie witte ballonnen kunt gebruiken. Verder zit deze kleur natuurlijk ook in onze 3 kleuren van Nederland. Alle feestdagen die met Nederland te maken hebben, daar kun jij deze witte ballonnen bij gebruiken. Specificaties van de transparante ballonnen 10 stuks: - Latex ballonnen - Te vullen met lucht en helium - Goed verpakt - Lopen niet snel leeg, dus lang plezier - +-30 cm doorsnede Wij bieden een breed assortiment met verschillende kleuren en groottes aan van deze ballonnen. Naast de mooie witte kleur hebben wij ook alle andere kleuren uit de regenboog als ballon. Het leukste met ballonnen is om zelf creaties te maken waarmee jij het feestvarken kunt verrassen. Ben jij ook overtuigd van deze mooie transparante ballonnen bestel er dan snel een paar zodat je morgen al kunt beginnen met het versieren van je huis of feestzaal. Mocht je vragen hebben over de transparante ballonnen, dan horen wij dat graag. Wij gaan direct met je vraag aan de slag.
4.99
Uiterlijk 2 augustus in huis

verkoop door e-Carnavalskleding.nl

meer info


Transparante ballonnen Ballonnen

Transparante ballonnen ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De Transparante ballonnen folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van Transparante ballonnen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van Transparante ballonnen op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van Transparante ballonnen staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Transparante ballonnen kopen

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Transparante ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Transparante ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Transparante ballonnen grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Transparante ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Transparante ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Transparante ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Transparante ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Transparante ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?