Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

46-jaar Ballonnen

46-jaar ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De 46-jaar folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van 46-jaar daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van 46-jaar op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van 46-jaar staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle 46-JAAR Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment 46-jaar. Klik hier voor het totaal assortiment 46-jaar.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar 46-jaar? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?