Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment Bloony's Ballonschool. Klik hier voor het totaal assortiment Bloony's Ballonschool.

Bloony's Ballonschool

"Professionele Startset Ballonvouwen - Ballondieren maken Bloony Ballonschool , sempertex moduleerballonnen

(5)
Ga nu zelf aan de gang met Ballon vouwen erg leuk om te doen voor u en uw omgeving bij deze set krijgt u gratis een cursisop papier ballon vouwen Ballondieren zelf maken Creatief, vrolijk, luchtig, kleurrijk! Maak jezelf en anderen blij met deze super leuke ballondieren startset. Biologisch afbreekb...
Lees meer...
are modelleerballonnen originele sempertex moduleer ballonnen Flyer met duidelijke uitleg Handig Mini Pompje Videoles via BallonschoolTV Plezier gegarandeerd!
17.50
Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

verkoop door KinderCrea

meer info


Bloony's Ballonschool Ballonnen

Er zijn ballonnengroothandels en ballonfabrikanten en beide verkopen ballonnen in grote aantallen aan detailhandeleraren (de ballonnen- en feestwinkels) of rechtstreeks aan particulieren. Echter een ballonnengroothandel kan ook fabrikant zijn van de ballonnen die ze verkopen, het verschilt allemaal per merk ballon. Omdat ballonnen relatief eenvoudig te maken zijn, produceren veel groothandels hun eigen voorraden en eigen ballonnenlijn. Er zijn echter ook groothandels die uitsluitend ballonnen van andere fabrikanten kopen en deze tegen een toeslag aan hun eigen klanten verkopen. In beide gevallen zullen veel ballonnengroothandels ook vaak gerelateerde artikelen verkopen, zoals ballonaccessoires, feestartikelen en al het andere dat vaak naast ballonnen wordt gekocht.

Via onderstaande knop vind je ballonnen van het merk Bloony's Ballonschool. Of zoek naar andere merken ballonnen.

 

Bestel bloony's ballonschool ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je Bloony's Ballonschool ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde Bloony's Ballonschool ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een Bloony's Ballonschool grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde Bloony's Ballonschool ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex Bloony's Ballonschool ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je Bloony's Ballonschool ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je Bloony's Ballonschool ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig Bloony's Ballonschool ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?