Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Jumada Ballonnen

Er zijn ballonnengroothandels en ballonfabrikanten en beide verkopen ballonnen in grote aantallen aan detailhandeleraren (de ballonnen- en feestwinkels) of rechtstreeks aan particulieren. Echter een ballonnengroothandel kan ook fabrikant zijn van de ballonnen die ze verkopen, het verschilt allemaal per merk ballon. Omdat ballonnen relatief eenvoudig te maken zijn, produceren veel groothandels hun eigen voorraden en eigen ballonnenlijn. Er zijn echter ook groothandels die uitsluitend ballonnen van andere fabrikanten kopen en deze tegen een toeslag aan hun eigen klanten verkopen. In beide gevallen zullen veel ballonnengroothandels ook vaak gerelateerde artikelen verkopen, zoals ballonaccessoires, feestartikelen en al het andere dat vaak naast ballonnen wordt gekocht.

Via onderstaande knop vind je ballonnen van het merk Jumada. Of zoek naar andere merken ballonnen.

 

Naar alle JUMADA Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment Jumada. Klik hier voor het totaal assortiment Jumada.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar Jumada? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?