Ballonnen Oud-en-nieuw

Globos is een echt familiebedrijf welke diverse kwaliteit online webshops beheert en exploiteert in een aantal specifieke branches, gespecialiseerd in Ballonnen, Feestartikelen en het bedrukken van Linten voor o.a. Oud-en-nieuw. Door overzichtelijke, duidelijke, gebruiksvriendelijke applicaties, onderscheiden wij ons van de rest. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed.

Hieronder een overzicht van diensten en producten met het thema Oud-en-nieuw welke u via ons kunt bestellen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen of vraag een offerte aan.

 

 

 

Oud-en-nieuw Ballondecoraties laten bezorgen

Wilt u oud-en-nieuw ballonnen laten bezorgen en mag iedereen het zien? Dan zouden we deze oud-en-nieuw ballondecoratie bij u thuis of op kantoor voor de deur kunnen plaatsen. Maar als u deze oud-en-nieuw ballondecoratie liever binnen zet, dan kan dat natuurlijk ook. Benieuwd wat deze ballondecoratie kost? Laat ons dan even weten waar wij hem zouden moeten bezorgen zodat we u een aanbieding kunnen doen incl. bezorgen.

 

 

Ballonboeket Oud-en-nieuw laten bezorgen

Wilt u iemand een hart onder de riem steken of feliciteren, dan is een ballonnenboeket een uitstekende keuze. Wij bezorgen deze trossen van 5 tot 7 folie- en latex heliumballonnen bij uw vriend, familie of collega thuis of op het werk. Voor ieder thema en iedere gelegenheid stellen we een uniek ballonnenboeket samen, zo kunnen we het boeket dus ook voorzien van oud-en-nieuw ballonnen. Voor meer informatie kijkt u op onze blog over het bezorgen van ballonboeketten.

 

 

Cadeauballon Oud-en-nieuw

Wilt u een bijzonder en origineel oud-en-nieuw cadeau geven? Laat ons uw cadeau dan inpakken in een speciale oud-en-nieuw cadeauballon. U kunt met uw cadeau langskomen in Spijkenisse en wij maken de cadeauballon klaar terwijl u wacht. Let op! Het cadeau moet door een gat passen met een diameter van 13cm.

 

 

Lege Oud-en-nieuw ballonnen bestellen en zelf versieren

Wilt u lege oud-en-nieuw ballonnen bestellen, zelf opblazen en thuis of op locatie versieren? Wij hebben een ruim assortiment oud-en-nieuw ballonnen in onze online ballonnenshop. Klik op de volgende link om lege oud-en-nieuw ballonnen te bestellen en per post aan u te laten versturen.

 

 

Oud-en-nieuw ballonnen groot inkopen in onze groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel waar u als winkelier of vereniging grote aantallen oud-en-nieuw ballonnen tegen groothandelsprijzen kunt inkopen? Kijkt u dan in onze ballonnen groothandel.

 

 

1 Oud-en-nieuw ballon per post laten versturen

Als u slechts 1 ballon in een doos per post aan iemand wilt laten versturen, dan kunt u daarvoor terecht bij Greetz. Met de kwaliteit van hun ballonnen zit het wel goed. Hun ballonnen worden allemaal bezorgd met 10 dagen zweefgarantie, de ontvanger kan dus extra lang van de oud-en-nieuw ballon genieten. We bezorgen de ballonnen 7 dagen per week en als je voor 22.00 uur bestelt, zullen we morgen al de ballon bezorgen. In de vrolijkste verpakking van Nederland, want de ballonnen zweven de ontvanger tegemoet!

Greetz Ballon in een doos versturen per post

 

 

Oud-en-nieuw feestartikelen bestellen

Fun & Feest heeft een ruim assortiment oud-en-nieuw feestartikelen

Fun en Feest 336x280