Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

ariel Ballonnen

ariel ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De ariel folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van ariel daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van ariel op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van ariel staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle ARIEL Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment ariel. Klik hier voor het totaal assortiment ariel.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar ariel? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?