Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

buzz-lightyear Ballonnen

buzz-lightyear ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De buzz-lightyear folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van buzz-lightyear daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van buzz-lightyear op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van buzz-lightyear staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle BUZZ-LIGHTYEAR Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment buzz-lightyear. Klik hier voor het totaal assortiment buzz-lightyear.


Amscan

Amscan Ballon Toy Story Buzz Lightyear Folie 111 X 157 Cm

(0)
Amscan ballon buzz lightyear Deze stoere folieballon van Buzz Lightyear is perfect voor een echte Toy Story fan! Blaas de ballon op met helium zodat hij mooi blijft zweven. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: folie Leeftijd: vanaf 4 jaar Afmetingen: 111 x 157 cm...
39.99
Uiterlijk 9 juni in huis

verkoop door JSD.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?