Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

dragon-ball-z Ballonnen

dragon-ball-z ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De dragon-ball-z folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van dragon-ball-z daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van dragon-ball-z op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van dragon-ball-z staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle DRAGON-BALL-Z Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment dragon-ball-z. Klik hier voor het totaal assortiment dragon-ball-z.


Dbz

Dragon Ball Z Ballon - Dbz - Anime ballon - 45 x 45 cm - Foliballon

(5)
Dragon Ball Z Lovers, deze stoere dbz ballon is voor iedereen die de animé dbz hebben gekeken! Aangeraden om de ballon op te blazen met (Helium) of gewone ballonnenpomp. Mocht u er geen hebben, wij leveren bij elke bestelling een rietje om het alsnog te kunnen opblazen. Grootte 45 x 45 cm. Go Z fig...
Lees meer...
hters! Kamehamehaaaaaa!
6.50
Uiterlijk 1 februari in huis

verkoop door JS Daily-Housing

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?