Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

elsa-frozen Ballonnen

elsa-frozen ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De elsa-frozen folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van elsa-frozen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van elsa-frozen op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van elsa-frozen staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle ELSA-FROZEN Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment elsa-frozen. Klik hier voor het totaal assortiment elsa-frozen.


Vegaoo

"Mega grote aluminium ballon van Elsa Frozen ™ - Feestdecoratievoorwerp - One size"

(5)
"Mega grote aluminium ballon van Elsa Frozen ™ - Deze grote aluminium helium ballon is een officieel Frozen ™ product. Dit is een Airwalker ballon wat inhoud dat deze zo is gebalanceerd met gewichtjes dat deze net boven de grond zweeft, met een beetje lucht verplaatsing lijkt het niet alsof de E...
Lees meer...
lsa balloon loopt! Deze aluminium ballon can worden gevuld met helium of normale lucht afhankelijk van het gewenste effect. De Frozen ballon is ongeveer 88 x 144 cm wanneer deze is opgeblazen. De ballon wordt leeg geleverd, zonder lucht of helium. Deze Elsa ballon van Frozen zal alle kinderen op het verjaardagsfeest versteld doen staan!"
31.90
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

verkoop door Maakmijnkindblij.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?