Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment elsa-frozen. Klik hier voor het totaal assortiment elsa-frozen.

Vegaoo

"Mega grote aluminium ballon van Elsa Frozen ™ - Feestdecoratievoorwerp - One size"

(0)
"Mega grote aluminium ballon van Elsa Frozen ™ - Deze grote aluminium helium ballon is een officieel Frozen ™ product. Dit is een Airwalker ballon wat inhoud dat deze zo is gebalanceerd met gewichtjes dat deze net boven de grond zweeft, met een beetje lucht verplaatsing lijkt het niet alsof de E...
Lees meer...
lsa balloon loopt! Deze aluminium ballon can worden gevuld met helium of normale lucht afhankelijk van het gewenste effect. De Frozen ballon is ongeveer 88 x 144 cm wanneer deze is opgeblazen. De ballon wordt leeg geleverd, zonder lucht of helium. Deze Elsa ballon van Frozen zal alle kinderen op het verjaardagsfeest versteld doen staan!"
28.49
Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

verkoop door Quality Shops

meer info


Merkloos

Elsa Frozen Disney,Helium Ballonnen Met Rietje,Verjaardag Decoratie .Elsa Frozen Ballon 55x71 & Straw

(0)
Elsa Frozen Ballon 55x71. Verjaardag. Decoratie Geschikt voor helium en lucht...
6.50
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door subarashi

meer info


Merkloos

Elsa Frozen Disney,Helium Ballonnen Met Rietje ,Verjaardag Decoratie .Elsa Frozen Ballon 18 Inch & Straw

(0)
Elsa Frozen Ballon 18 Inch Verjaardag. Decoratie Geschikt voor helium en lucht...
5.50
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door subarashi

meer info


Merkloos

Elsa Frozen Disney,Helium Ballonnen Met Rietje ,Verjaardag Decoratie .Elsa Frozen Ballon,Dubbelzijdige Ballon,50x59 & Straw

(0)
Elsa Frozen Ballon 50x59 Dubbelzijdige Verjaardag. Decoratie Geschikt voor helium en lucht...
5.50
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door subarashi

meer info


Frozen, Disney

Elsa Frozen Ballon - Frozen ballon - Kinderfeestje ballon - Verjaardagsfeestje ballon - Reuze Elsa ballon - 55 x 90 cm - Folieballon

(0)
Deze Elsa ballon van Frozen zal alle kinderen op een verjaardagsfeestje versteld doen staan! Een reuze Elsa ballon om het kinderfeestje perfect te maken. Hiermee kun je elke prinses mee verrassen. Aangeraden om de ballon op te blazen met een ballonnenpomp of Helium. Mocht u er geen hebben, wij lever...
Lees meer...
en bij elke bestelling een rietje om het alsnog te kunnen opblazen. * Grootte 55 x 90cm * Geleverd met een rietje * Helium niet inbegrepen
8.50
Uiterlijk 29 oktober in huis

verkoop door JS Daily-Housing

meer info


elsa-frozen Ballonnen

elsa-frozen ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De elsa-frozen folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van elsa-frozen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van elsa-frozen op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van elsa-frozen staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel elsa-frozen ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je elsa-frozen ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde elsa-frozen ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een elsa-frozen grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde elsa-frozen ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex elsa-frozen ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je elsa-frozen ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je elsa-frozen ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig elsa-frozen ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?