Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

kabouter-plop Ballonnen

kabouter-plop ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De kabouter-plop folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van kabouter-plop daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van kabouter-plop op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van kabouter-plop staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle KABOUTER-PLOP Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment kabouter-plop. Klik hier voor het totaal assortiment kabouter-plop.


Folat

Folie ballon KABOUTER PLOP 46 CM

(0)
Leuke grote folieballon van Kabouter Plop....
4.26
Uiterlijk 29 maart in huis

verkoop door jb ballonnen service

meer info


Folat

folie ballon KABOUTER PLOP 46 CM

(0)
Kabouter Plop Folieballon - 46cm. Inhoud: 1 folieballon. Kleur: Meerkleurig. Bijvoorbeeld te gebruiken tijdens de volgende feestgelegenheid/feestgelegenheden: Kinderfeestje. Deze folieballon is 18 inch/45 cm. Het artikel is gemaakt van folie en kan met lucht of helium gevuld worden. Geweldig als cad...
Lees meer...
eautje.
7.00
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

verkoop door J-Martens.nl Feestwinkel

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?