Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment knorretje. Klik hier voor het totaal assortiment knorretje.

Folat

Scene setter muurposter Winnie de Poeh en Knorretje

(3)
Scene setter muurposter van Winnie de Poeh en Knorretje. Leuke versiering voor aan de muur in bijvoorbeeld een kinderkamer. De figuren zijn wel meer dan 1,50 meter hoog!Ook te combineren met andere scene setters, bijvoorbeeld een scene setter van het Winnie de Poeh bos.Afmeting: 85x165 cm.Scene sett...
Lees meer...
ers zijn muurposters van lichtgewicht vinyl. Met deze muurdecoratie kleed je een gehele ruimte in 1 keer aan. Door deze muurbekleding geef je je feest direct de juiste sfeer.De muurposters zijn makkelijk te bevestigen met poster ophangplakkers of (dubbelzijdig) plakband, en kunnen makkelijk om hoeken en objecten worden opgehangen.
13.50
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door Feestbeest.nl

meer info


Disney

Folieballon WINNY DE POOH-KNORRETJE 18 inch=45 cm

(0)
Folieballon WINNY DE POOH-KNORRETJE 18 inch=45 cm...
8.75
Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

verkoop door J-Martens.nl Feestwinkel

meer info


knorretje Ballonnen

knorretje ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De knorretje folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van knorretje daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van knorretje op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van knorretje staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel knorretje ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je knorretje ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde knorretje ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een knorretje grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde knorretje ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex knorretje ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je knorretje ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je knorretje ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig knorretje ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?