Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment mario-en-luigi. Klik hier voor het totaal assortiment mario-en-luigi.

Thema party

2x Folie ballon Super Mario en Luigi 45x68cm - Folieballon festival thema party nintendo verjaardag spelcomputer

(0)
2x Folie ballon Super Mario en Luigi. Afm.45x68cm. Geschikt voor te vullen met helium of lucht. Let op!, Deze ballon wordt niet standaard geleverd met helium of lucht. Ballonnen zijn het makkelijkst op te blazen met een ballonnenpomp of rietje....
21.99
Uiterlijk 27 oktober in huis

verkoop door Maakmijnkindblij.nl

meer info


mario-en-luigi Ballonnen

mario-en-luigi ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De mario-en-luigi folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van mario-en-luigi daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van mario-en-luigi op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van mario-en-luigi staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel mario-en-luigi ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je mario-en-luigi ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde mario-en-luigi ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een mario-en-luigi grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde mario-en-luigi ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex mario-en-luigi ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je mario-en-luigi ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je mario-en-luigi ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig mario-en-luigi ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?