Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

sesamstraat Ballonnen

sesamstraat ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De sesamstraat folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van sesamstraat daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van sesamstraat op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van sesamstraat staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle SESAMSTRAAT Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment sesamstraat. Klik hier voor het totaal assortiment sesamstraat.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar sesamstraat? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?