Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment teletubbie. Klik hier voor het totaal assortiment teletubbie.

Merkloos

Teletubbies Ballonnen 23cm 6 stuks

(0)
Verpakkingsinhoud: Teletubbies Ballonnen 23cm 6 stuks Aantal: 6 stuks Doorsnede: 23cm Zweeftijd: 5-7 uur (of 5-7 dagen met Hi Float Gel) Geschikt voor: helium Materiaal: latex Bekend van: Teletubbies...
8.79
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door Maakmijnkindblij.nl

meer info


Partywinkel

Teletubbies Ballonnen 23cm 6 stuks

(0)
Inhoud: 6 Teletubbies ballonnen Doorsnede: 23cm Geschikt voor helium: ja Zweeftijd: 6-7 uur (7 dagen met Ballonnen Gel) Materiaal: latex Licentie: Teletubbies...
8.79
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door Maakmijnkindblij.nl

meer info


Merkloos

Teletubbies Helium Ballon Bal 40x38cm leeg

(0)
Verpakkingsinhoud: Teletubbies Helium Ballon Bal 40x38cm leeg Aantal: 1 stuk Lengte: 40cm Breedte:38cm Inhoud: leeg (standaard) Zweeftijd: 1 tot 2 weken Geschikt voor: helium en lucht Kleur: gekleurd Materiaal: folie Bekend van: Teletubbies...
9.95
Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

verkoop door Maakmijnkindblij.nl

meer info


teletubbie Ballonnen

teletubbie ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De teletubbie folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van teletubbie daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van teletubbie op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van teletubbie staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel teletubbie ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je teletubbie ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde teletubbie ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een teletubbie grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde teletubbie ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex teletubbie ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je teletubbie ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je teletubbie ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig teletubbie ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?