Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment tinkelbel. Klik hier voor het totaal assortiment tinkelbel.

Amscan

AMSCAN - Tinkelbel aluminium ballon - Decoratie > Decoratie beeldjes

(0)
Deze aluminium ballon heeft de officiƫle Tinkelbel licentie. Het heeft een ronde vorm en een diameter van ongeveer 43 cm. Het kan opgeblazen worden met lucht met een rietje en met helium. De ballon heeft een roze achtergrond en een opdruk van Tinkelbel met bloemen. De ballon zal perfect zijn voor h...
Lees meer...
et compleet maken van een kamerdecoratie met Disney thema!
8.99
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

verkoop door Quality Shops

meer info


tinkelbel Ballonnen

tinkelbel ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De tinkelbel folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van tinkelbel daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van tinkelbel op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van tinkelbel staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel tinkelbel ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je tinkelbel ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde tinkelbel ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een tinkelbel grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde tinkelbel ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex tinkelbel ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je tinkelbel ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je tinkelbel ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig tinkelbel ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?