Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

transformers Ballonnen

transformers ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De transformers folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van transformers daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van transformers op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van transformers staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle TRANSFORMERS Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment transformers. Klik hier voor het totaal assortiment transformers.


Amscan

Amscan - Transformers - Folie ballon Helium ballon - Ballon - 43 Cm - Leeg - Kinderfeest - Verjaardag - Versiering - Decoratie.

(0)
Deze ballon heeft de officiƫle Transformers licentie. Het is van aluminium en is ongeveer 43 x 43 cm groot. Het is op te blazen met helium of met lucht. Op de ballon is een van de helden van de Transformers te vinden. De ballon zal perfect zijn voor het perfectioneren van een Transformers themadeco...
Lees meer...
ratie op een verjaardag!
8.95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

verkoop door Maakmijnkindblij.nl

meer info


Transfermer

Transformers Bumblebee Folieballon - 61 cm

(0)
Transformers Bumblebee Folieballon Afmeting : 61 cm...
9.99
Uiterlijk 20 juli in huis

verkoop door juro

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?