Ballonnen Sinterklaas

Globos is een echt familiebedrijf welke diverse kwaliteit online webshops beheert en exploiteert in een aantal specifieke branches, gespecialiseerd in Ballonnen, Feestartikelen en het bedrukken van Linten voor o.a. Sinterklaas. Door overzichtelijke, duidelijke, gebruiksvriendelijke applicaties, onderscheiden wij ons van de rest. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed.

Ieder jaar, eind november is Sinterklaas en Zwarte Piet weer in het land en dat is ook de tijd dat wij in actie komen met onze Sinterklaas en Zwarte Piet ballonnen en ballondecoraties. Zo bezorgen wij rond die tijd veel ballonpilaren in de vorm van Sinterklaas of Zwarte Piet bij scholen en bedrijven. Voor evenementorganisatoren plaatsen we rood / gele ballonslingers op podia en podiumwagens in de winkelcentra. Voor restaurants, horeca en eigenlijk overal waar Sinterklaas en Zwarte Piet verwelkomt worden, kunnen onze ballondecoraties worden ingezet. En om alle Zwarte Piet discussie uit de weg te gaan, kunnen we de Zwarte Piet ballonpilaar in alle kleuren van de regenboog maken. Ook als u zelf besluit om te gaan decoreren met ballonnen, dan kunt u bij ons terecht. Als u grote hoeveelheden rode en gele Sinterklaas en Zwarte Piet Ballonnen nodig heeft, dan bent u van harte welkom in onze ballonnen groothandel en voor kleinere aantallen sinterklaasballonnen, verwijzen we u graag naar 1 van onze collega feestwinkels.

Tip!
Sinterklaas is ook de tijd van kadootjes geven. Op onze locatie in Spijkenisse kunnen wij uw sinterklaaskado inpakken in een originele Sinterklaas en Zwarte Piet Kadoballon. Past uw kado door een gat van 13cm, dan kunnen wij het verpakken in een ballon.

Hieronder een overzicht van diensten en producten met het thema Sinterklaas welke u via ons kunt bestellen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen of vraag een offerte aan.


 

 

Lege Ballonnen

In onze webshop kunt u op een heel eenvoudige en snelle manier lege ballonnen bestellen in alle kleuren van de regenboog en in allerlei verschillen maten, die per post bij u thuis worden bezorgd.

 

 

Ballondecoraties

Wilt u sinterklaas ballonnen laten bezorgen en mag iedereen het zien? Dan zouden we deze sinterklaas ballondecoratie bij u thuis of op kantoor voor de deur kunnen plaatsen. Maar als u deze sinterklaas ballondecoratie liever binnen zet, dan kan dat natuurlijk ook. Benieuwd wat deze ballondecoratie kost? Laat ons dan even weten waar wij hem zouden moeten bezorgen zodat we u een aanbieding kunnen doen incl. bezorgen.

 

 

Ballonnenboeket

Wilt u iemand een hart onder de riem steken of feliciteren, dan is een ballonnenboeket een uitstekende keuze. Wij bezorgen deze trossen van 5 tot 7 folie- en latex heliumballonnen bij uw vriend, familie of collega thuis of op het werk. Voor ieder thema en iedere gelegenheid stellen we een uniek ballonnenboeket samen, zo kunnen we het boeket dus ook voorzien van sinterklaas ballonnen. Voor meer informatie kijkt u op de website van ballonnenboeket.nl

 

 

Kadoballonnen

Wilt u een bijzonder en origineel sinterklaas cadeau geven? Laat ons uw cadeau dan inpakken in een speciale sinterklaas cadeauballon. U kunt met uw cadeau langskomen in Spijkenisse en wij maken de cadeauballon klaar terwijl u wacht. Let op! Het cadeau moet door een gat passen met een diameter van 13cm.

 

 

Rotterdamse Ballonnen

Ben of ken je een echter Rotterdammert? Dan zijn deze sinterklaas ballonnen echt wat voor jou. Deze sinterklaas ballonnen zijn Rotterdam groen van kleur en zijn bedrukt met typisch Rotterdamse teksten die je alleen kent als je uit 010 komt. Deze Rotterdamse sinterklaas ballonnen zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf

Let op! Rotterdammers zijn altijd eerlijk en direct. De Rotterdamse teksten op deze ballonnen kunnen wat onbeschoft of grof uit de hoek kunnen komen maar dit is totaal niet zo bedoeld ;-)

De Stink, die besta niet
Pleurt 't maar in m'n schoen
Wie loopt d'r nou weer an de deur te kloppen

 

 

Groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel waar u als winkelier of vereniging grote aantallen sinterklaas ballonnen tegen groothandelsprijzen kunt inkopen? Kijkt u dan in onze ballonnen groothandel.

 

 

Ballonpost

Als u één of meerdere sinterklaas ballonnen in een doos per post aan iemand wilt laten versturen, dan kunt u daarvoor terecht bij Greetz. Met de kwaliteit van hun ballonnen zit het wel goed. Hun ballonnen worden allemaal bezorgd met 10 dagen zweefgarantie, de ontvanger kan dus extra lang van de sinterklaas ballon(nen) genieten. Ze bezorgen de ballonnen 7 dagen per week en als je voor 22.00 uur bestelt, zal Greetz morgen al de ballon(nen) bezorgen in de vrolijkste verpakking van Nederland. De ballonnen zweven de ontvanger tegemoet!