Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

titanium Ballonnen

titanium ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De titanium folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van titanium daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van titanium op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van titanium staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle TITANIUM Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment titanium. Klik hier voor het totaal assortiment titanium.


Feestwaren

Titanium Ballonnen, 12 stuks , Groen, Verjaardag, Themafeest, Glans Ballonnen

(0)
12 stuks Titanium Ballonnen, 25 cm doorsnee Wat zijn Titanium ballonnen ? Spiegel effect ballonnen ofwel titanium chrome ballonnen. Deze titanium ballon met chroom effect heeft de meest bijzondere afwerking uit de gehele ballonnen collectie. Ze reflecteren als een spiegel en behouden hun glans vele ...
Lees meer...
malen langer dan een klassieke ballon. Voor div feesten zoals Disco, Hollywood, VIP, Showbiz, jubileum, opening of een luxe verjaardagsdecoratie.
13.95
Uiterlijk 5 oktober in huis

verkoop door Feestwaren.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?