Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

cowboy Ballonnen

cowboy ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De cowboy folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van cowboy daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van cowboy op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van cowboy staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle COWBOY Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment cowboy. Klik hier voor het totaal assortiment cowboy.


Cattex

Wild West ballonnen, 6 stuks, 30cm, cowboy, sheriff

(0)
Verjaardag met cowboy (Wild West) thema? Hang deze leuke Wild West ballonnen op voor de perfecte sfeer. Deze ballonnen zijn met name geschikt om met helium te vullen. Vul je ze met lucht, zet de ballon dan op een ballonnenstokje of gebruik ballonplakkers om de ballon op te hangen. (Anders staat de t...
Lees meer...
ekst ondersteboven). Vul je ze met helium, vergeet dan niet een gewichtje eraan te doen. Kleur: assorti geel, lichtblauw, rood en wit met zwarte afbeeldingen, aan 4 zijden bedrukt. Afmeting opgeblazen ballon: circa 30 cm Zweeftijd gevuld met helium: circa 8 tot 10 uur -afhankelijk van (weers)omstandigheden- Made in: Italiƫ Verpakt per 6 stuks Onze latexballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Maar evengoed horen ballonnen niet in de natuur thuis. Elke ballon die je oplaat, komt ook weer naar beneden. Laat daarom geen ballonnen op in de vrije natuur en ruim resten meteen op.
4.80
Uiterlijk 20 juli in huis

verkoop door BuDor webshops

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?