Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

cowboy Ballonnen

cowboy ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De cowboy folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van cowboy daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van cowboy op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van cowboy staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle COWBOY Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment cowboy. Klik hier voor het totaal assortiment cowboy.


Studio Soph

Autoparfum Post Malone - Cowboy - Autogeur - Auto - Car - Air Freshener - Geschenk - Cadeau - Auto Accessories

(0)
Autogeurtje Post Malone Bedrukking/tekening De illustratie is door ons zelf gemaakt Productinformatie Eén autogeurtje heeft afmetingen van 7 cm x 8 cm; Dubbelzijdig bedrukt; Summer Sun geur; Ruikt tot ongeveer 2 maanden. Daarna perfect te gebruiken als decoratie! Leveringstijd Wij verzenden drie ke...
Lees meer...
er in de week onze artikelen, op maandag, woensdag en vrijdag; Bestelling op maandag, woensdag en vrijdag voor 15:00 worden dezelfde dag nog meegenomen. Tips Niet alleen voor in je auto, ook lekker voor in je werkruimte of slaapkamer. Als de geur eruit is, na zo'n 2 maanden, perfect te gebruiken als decoratie. Heel leuk als klein cadeautje!
6.99
Uiterlijk 30 mei in huis

verkoop door Studio Soph

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?