Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment maritiem. Klik hier voor het totaal assortiment maritiem.

Merkloos

10x stuks Marine/maritiem thema party ballonnen - Feestartikelen en versiering

(0)
10x stuks Marine/maritiem thema party ballonnen. De ballonnen zijn ongeveer 30 cm groot (opgeblazen). Thema feest party feestartikelen en versieringen....
11.08
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door Fun en Feest Megastore

meer info


Merkloos

15x stuks Marine/maritiem thema party ballonnen - Feestartikelen en versiering

(0)
15x stuks Marine/maritiem thema party ballonnen. De ballonnen zijn ongeveer 30 cm groot (opgeblazen). Thema feest party feestartikelen en versieringen....
15.07
Uiterlijk 26 oktober in huis

verkoop door Fun en Feest Megastore

meer info


maritiem Ballonnen

maritiem ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De maritiem folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van maritiem daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van maritiem op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van maritiem staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel maritiem ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je maritiem ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde maritiem ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een maritiem grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde maritiem ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex maritiem ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je maritiem ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je maritiem ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig maritiem ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?