Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment ruimtevaart. Klik hier voor het totaal assortiment ruimtevaart.

Fienosa®

Verjaardag Versiering - Ballonnen Verjaardag - Ruimtevaart Astronaut Thema - Happy Birthday Ballonnen - 5 Stuks - Fienosa

(4)
Verjaardag Versiering Ruimtevaart Astronaut Thema Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een leuke en originele aankleding van de feestruimte? Deze feestelijke Happy Birthday Ruimtevaart ballonnen set bestaat uit maar liefst 5 hoogwaardige ballonnen. Zorgvuldig samengesteld en helemaal matche...
Lees meer...
nd voor een verjaardags gelegenheid. En we werken uitsluitend met duurzame papieren confetti en ballonnen. Deze set is ook te combineren met de CIJFERS van Fienosa. Maak op deze manier het feest compleet met de eventueel gewenste leeftijd. Balloons to Impress Zoek je een decoratie voor de verjaardag van je zoon, dochter, man, vrouw, vriend of vriendin. Of misschien voor een bijzondere andere gelegenheid? Wij hebben van alles in de collectie. Hiermee kan je het feest, huis, kantoor of werkplek leuk aankleden en in de juiste stemming brengen. PAKKET SET: Het Luxe Ballonnen decoratie pakket bestaat uit 5 ballonen: Fienosa® Happy Birthday Champagne Set ▶ 1 x Astronaut: 43 x 72 cm ▶ 2 x Blauwe Ster Ballon: 45 cm doorsnede ▶ 2 x Bedrukte Ruimtevaart Ballon met Happy Birthday: 45 cm doorsnede ▶ 1 x Opblaasrietje Duurzaam van papier ▶ 1 x Ophanglint Vulbaar met Helium, De ballonnen kunnen opgeblazen worden met of zonder Helium! Indien er helium wordt gebruikt dan is het belangrijk om zuiver helium te gebruiken zodat de ballonnen het langst blijven zweven. 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Om u het vertrouwen te te geven dat u een goed product heeft aangeschaft bij ons krijgt uw 30 dagen niet goed geld terug. U kunt de Fienosa® Happy Birthday Ruimtevaart Set zonder opgaaf van reden retouneren in onbeschadigde en ongebruikte staat en in de originele onbeschadige verpakking.
14.95
Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

verkoop door Fienosa

meer info


ruimtevaart Ballonnen

ruimtevaart ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De ruimtevaart folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van ruimtevaart daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van ruimtevaart op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van ruimtevaart staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel ruimtevaart ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je ruimtevaart ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde ruimtevaart ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een ruimtevaart grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde ruimtevaart ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex ruimtevaart ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je ruimtevaart ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je ruimtevaart ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig ruimtevaart ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?