Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment rumag. Klik hier voor het totaal assortiment rumag.

Rumag

RUMAG Ballonnen - Beterschap - Set van 7 stuks Zwart

(0)
Niemand geeft tegenwoordig meer originele cadeaus. Gelukkig kan jij daar nu verandering in brengen. Geef iemand een pakketje ballonnen op zijn of haar bruiloft, verjaardag, housewarming etc. en zet meteen een sfeer neer. Of dat nu een leuke of gespannen sfeer wordt, ligt geheel aan de ontvanger. Hav...
Lees meer...
e fun! Inhoud beterschap ballonnen: – Je was altijd al ziek in je hoofd – Heb sterk het vermoeden dat je je aanstelt maar oké – Je ziet er beter uit dan normaal – Niet doodgaan. Begrafenissen zijn teringduur – Word snel beter. Dan kunnen we weer zuipen – Zielig voor je – RUMAG
12.95
Uiterlijk 28 oktober in huis

verkoop door RUMAG.

meer info


rumag Ballonnen

rumag ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De rumag folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van rumag daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van rumag op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van rumag staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel rumag ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je rumag ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde rumag ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een rumag grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde rumag ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex rumag ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je rumag ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je rumag ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig rumag ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?